Catalunya Diari

L'Ajuntament de Sort remodelarà el parc del Riuet

Entre les principals actuacions hi ha la millora de l'enllumenat del parc i els carrers adjacents

Pla general del parc del Riuet de Sort
Pla general del parc del Riuet de Sort | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Sort podrà remodelar el parc del Riuet gràcies a un ajut del Pla de Foment del Turisme. És un parc emblemàtic ubicat al bell mig de la població que des de la seva construcció el 1921 no ha estat objecte de cap remodelació integral.

Ara, es vol apropar aquesta zona d'esbarjo i escenari d'esdeveniments culturals i lúdics al centre del poble i a l'eix comercial. Baldó Farré, regidor d'urbanisme de l'Ajuntament de Sort, ha detallat que entre les principals actuacions hi ha la millora de l'enllumenat del parc i els carrers adjacents, l'adequació de l'espai per esdeveniments a l'aire lliure i la renovació de la zona de jocs.

Imatge general del parc del Riuet de Sort
Imatge general del parc del Riuet de Sort | LleidaDiari.cat

 

El projecte està valorat amb 464.000 euros

Aquest projecte està valorat amb 464.000 euros i compta amb una subvenció del 50%.

  

Farré ha explicat que es tracta d'un espai que «forma part de la identitat de les persones de Sort i comarca» i ha senyalat que són molts els turistes que gaudeixen d'aquest espai durant la seva estada a la zona. Farré ha recordat que durant la passada legislatura es va celebrar un procés de participació per decidir el futur del parc del Riuet. Va ser una proposta que va sorgir al marge de l'Ajuntament, però que el consistori es va comprometre a estudiar i tindre en compte.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari