Catalunya Diari

L'Ajuntament de Torres de Segre incorpora termòmetres infrarojos en equipaments municipals

Els dispositius estaran disponibles en equipaments municipals com el Consistori, el Pavelló Poliesportiu, l'Alberg i l'Escola Carrassumada

Joan Carles Miró (alcalde), Bianca Pop (regidora) i Raül Esteve (responsable de la ferreteria)
L'Ajuntament de Torres de Segre incorpora termòmetres infrarojos en equipaments municipals | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Torres de Segre disposa des d'aquest djous de set termòmetres infrarojos que permeten prendre la temperatura corporal a les persones evitant el contacte físic.

Els dispositius estaran disponibles en equipaments municipals com el Consistori, el Pavelló Poliesportiu, l'Alberg i l'Escola Carrassumada. La patrulla dels Agents Municipals també en portaran un per utilitzar-lo quan sigui necessari. Els termòmetres seran especialment útils durant la presència de la Covid-19 a Ponent, però també serviran per a altres necessitats sanitàries que puguin sorgir en un futur. L'establiment municipal Osvald Ferreteria ha realitzat la donació d'aquests aparells.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Una empresa lleidatana vendrà a Catalunya màquines que mesuren la temperatura corporal

L'empresa Masqueit, que està registrada al CEEILleida, ha signat una aliança amb la potent firma xinesa Hikvision per comercialitzar a Catalunya càmeres termo gràfiques, que permeten mesurar a l'instant la temperatura corporal de les persones, i que s'ha convertit en una eina eficaç de prevenció en espais concorreguts.

El director de Masqueit, Dídac Merino, ha explicat que el nombre de peticions que es reben actualment en només una setmana per adquirir els aparells, supera al que es registrava fins ara en un any sencer. Són eines amb un ventall de preus que oscil·len entre els 3.000 i els 9.000 euros, «un preu molt competitiu si ho comparem amb altres fabricants», afirma Merino.

Empreses que tenen una entrada i sortida de persones bastant freqüent

Els principals demandants del producte són empreses que tenen una entrada i sortida de persones bastant freqüent, i també fàbriques de producció que funcionen amb torns de personal, en les que hi poden arribar a circular més d'un centenar de persones en un mateix moment. També hi ha hagut interès d'empreses que disposen de zones comuns i en sales de visita. «El client és l'empresa que té cura dels seus treballadors i el seu entorn de treball», afirma el director de Masqueit.


Comentaris

envia el comentari