Catalunya Diari

INVITACIÓ:

Uneix-te al nou grup oficial de Facebook de LleidaDiari, info al minut del Coronavirus a Lleida. Clica aquí, T'ESPEREM!

Albatàrrec estrenarà el seu nou servei de bibliobús

El servei de bibliobús a Albatàrrec serà quinzenal
La lectura és una de les activitats preferides per a molts durant les vacances
Albatàrrec acollirà la presentació el pròxim 18 de febrer | Pixabay

Albatàrrec (Segrià) acollirà el pròxim 18 de febrer l'acte de presentació del nou servei de bibliobús del qual gaudirà el nou municipi a través de la seva incorporació a la ruta del Bibliobús Garrigues-Segrià que gestiona el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura.

 

A l'acte de presentació d'aquest nou servei hi assistiran la directora general de Creació, Acció Territorial i Biblioteques, Àngels Ponsa, el director dels Serveis Territorials de Cultura de Lleida, Miquel A. Cullerés i l'alcalde d'Albatàrrec, Jaume Sanuy, acompanyats dels alcaldes d'altres municipis de la zona.

 

  • 🔴 TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Un servei bibliotecari mòbil

El Bibliobús Garrigues Segrià és un servei bibliotecari mòbil que dona serveis bibliotecaris a 15.102 habitants d'un total de 23 municipis de les Garrigues (17) i el Segrià (6). Amb la incorporació d'Albatàrrec a la ruta que actualment fa el bibliobús Garrigues-Segrià, els seus 2.221 hab. tindran accés a un fons de 23.253 documents i servei de préstec interbibliotecari. Periòdicament el bibliobús Garrigues-Segrià ofereix també activitats de foment de la lectura per tota mena de públics. El servei de bibliobús a Albatàrrec serà quinzenal (dimarts a la tarda de 15:30 a 18:00 h). Durant l'acte de presentació la companyia Xip Xap amenitzarà la festa amb una cercavila.

 

També et poden interessar...Comentaris

envia el comentari