Catalunya Diari

Albatàrrec acollirà 4 jornades sobre empoderament femení

La finalitat d'aquest programa és promoure la salut i el benestar de les dones

El programa 'Dona, salut i gènere' que organitza el SIAD Segrià (Servei d'Atenció a les Dones del Consell Comarcal del Segrià) conjuntament amb professionals de l'EAP de Salut de Lleida Rural Sud i en col·laboració de l'Ajuntament d'Albatàrrec oferirà durant els mesos d'octubre i novembre un seguit de sessions sota el títol 'Un tastet d'empoderament femení'.

La finalitat d'aquest programa és promoure la salut i el benestar de les dones, afavorint l'empoderament femení a través del creixement personal, proporcionant recomanacions quotidianes adreçades a la millora del benestar i de la gestió emocional.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El programa es desenvoluparà en quatre jornades a l'Ajuntament d'Albatàrrec, sempre de 18.00 a 19.30 hores i a càrrec de Tàctica 3600. La primera tindrà lloc el dimarts 19 d'octubre sobre 'Autoestima (autoconeixement, autocura, autoconfiança...).

Imatge del cartell de la jornada de dones i salut del Segrià
Albatàrrec acollirà 4 jornades sobre empoderament femení | LleidaDiari.cat

Les sessions acabaran el dijous 9 de novembre

La segona, el dimarts 26, tractarà sobre 'Gestió emocional (potenciar emocions positives...). La tercera arribarà una setmana més tard (2 de novembre) i girarà al voltant del tema 'Habilitats socials (aprendre a dir no, gestió de conflictes...). Les sessions acabaran el dijous 9 de novembre amb 'Risoteràpia (augment de la vitalitat i foment de l'extraversió...).

Les inscripcions es poden fer als correus electrònics [email protected] o rrodriguez.lleida[email protected] o bé contactant amb la Treballadora Social del Consultori d'Albatàrrec al telèfon 973 720 111.


Comentaris

envia el comentari