Albesa celebra les Jornades de la Vil·la Romana del Romeral del 15 al 17 de juny

Amb rutes guiades per les restes arqueològiques del municipi, concert de Ksonronda, sopar i l'obra de teatre «Catalans a la romana»
Imatge de la vil·la romana d'Albesa
Imatge de la vil·la romana d'Albesa | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament d'Albesa organitza per al pròxim cap de setmana, 15, 16 i 17 de juny, les Jornades de la Vil·la Romana del Romeral, amb un seguit d'activitats entre les quals els visitants podran trobar rutes guiades gratuïtes pel patrimoni natural i arqueològic romà de la localitat, concert del grup Ksonronda, l'obra de teatre «Catalans a la romana» i sopar amb un menú ambientat en l'Antiga Roma. Les activitats començaran divendres, 15 de juny a les 17.00 hores, amb la ruta guiada per l'espai natural del riu.

 

A les 19.00 hores tindrà lloc la visita guiada a la Vil·la Romana del Romeral, seguit a les 20.00 hores pel concert a càrrec del grup Ksonronda. Dissabte, 16 de juny, es realitzaran visites guiades a la Vil·la Romana del Romeral de les 17.00 a les 19.00 hores, amb sortides cada 30 minuts. A les 20.30 hores, tindrà lloc el Sopar Romà, amb un menú ambientat en l'Antiga Roma. I a les 22.00 hores, es representarà l'obra «Catalans a la romana», a càrrec del grup de teatre Quarts de Deu.

  

  

Diumenge, 17 de juny, de 17.00 a 18.30 hores es realitzaran les visites guiades a la Vil·la Romana del Romeral, i a les 20.00 hores tindrà lloc la representació de l'obra «Catalans a la romana». Els tiquets per al Sopar Romà es poden comprar a l'Ajuntament en horari d'oficina i les places són limitades. El preu de l'obra de teatre és de cinc euros, mentre que el del Sopar Romà és de 27 euros, i hi ha l'opció de fer el pack de teatre i sopar per 30 euros.Comentaris

envia el comentari