Catalunya Diari

Albesa celebra les Jornades de la Vil·la Romana del Romeral del 15 al 17 de juny

Amb rutes guiades per les restes arqueològiques del municipi, concert de Ksonronda, sopar i l'obra de teatre «Catalans a la romana»
Imatge de la vil·la romana d'Albesa
Imatge de la vil·la romana d'Albesa | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament d'Albesa organitza per al pròxim cap de setmana, 15, 16 i 17 de juny, les Jornades de la Vil·la Romana del Romeral, amb un seguit d'activitats entre les quals els visitants podran trobar rutes guiades gratuïtes pel patrimoni natural i arqueològic romà de la localitat, concert del grup Ksonronda, l'obra de teatre «Catalans a la romana» i sopar amb un menú ambientat en l'Antiga Roma. Les activitats començaran divendres, 15 de juny a les 17.00 hores, amb la ruta guiada per l'espai natural del riu.

 

A les 19.00 hores tindrà lloc la visita guiada a la Vil·la Romana del Romeral, seguit a les 20.00 hores pel concert a càrrec del grup Ksonronda. Dissabte, 16 de juny, es realitzaran visites guiades a la Vil·la Romana del Romeral de les 17.00 a les 19.00 hores, amb sortides cada 30 minuts. A les 20.30 hores, tindrà lloc el Sopar Romà, amb un menú ambientat en l'Antiga Roma. I a les 22.00 hores, es representarà l'obra «Catalans a la romana», a càrrec del grup de teatre Quarts de Deu.

  

  

Diumenge, 17 de juny, de 17.00 a 18.30 hores es realitzaran les visites guiades a la Vil·la Romana del Romeral, i a les 20.00 hores tindrà lloc la representació de l'obra «Catalans a la romana». Els tiquets per al Sopar Romà es poden comprar a l'Ajuntament en horari d'oficina i les places són limitades. El preu de l'obra de teatre és de cinc euros, mentre que el del Sopar Romà és de 27 euros, i hi ha l'opció de fer el pack de teatre i sopar per 30 euros.Comentaris

envia el comentari