Catalunya Diari

Els alcaldes del Jussà reclamem un camió autoescala de bombers

Sort i Balaguer són les localitats més properes amb aquest vehicle

El Consell d'Alcaldes del Pallars Jussà ha demanat la incorporació d'un camió autoescala de Bombers al Parc de Tremp per donar bona cobertura a la comarca. Actualment a l'Alt Pirineu i Aran disposen d'aquest vehicle els parcs de bombers de la Seu d'Urgell, Sort i Vielha.

Els més propers al Pallars Jussà són els de Sort i Balaguer. Jordi Navarra, president del Consell d'Alcaldes, ha dit que aquest vehicle ajudaria a donar una resposta més ràpida a alguns incendis que es puguin generar. A la reunió ha intervingut la directora dels serveis territorials d'Interior a Lleida, Montserrat Meseguer, i ha comunicat als alcaldes que l'elevat cost d'un camió autoescala fa difícil la seva incorporació al parc de bombers de Tremp.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Favorables a la continuïtat de l'heliport de Tírvia, al Pallars Sobirà

Els alcaldes del Jussà s'han mostrat favorables a la continuïtat de l'heliport de Tírvia, al Pallars Sobirà. Durant la reunió els alcaldes han abordat l'estudi i les propostes de regulació de les plantes fotovoltaiques a la comarca. Navarra ha dit que en sis mesos aquest estudi ha d'estar acabat. Ara, es troba en la primera fase d'un total de tres.

Pla general del Parc de Bombers de Tremp, on es veuen alguns dels vehicles del cos d'emergències
El Consell d'Alcaldes del Pallars Jussà reclama un camió autoescala de bombers | LleidaDiari.cat


Comentaris

envia el comentari