Catalunya Diari

Alcarràs ajuda als infants més necessitats durant aquest Nadal

La iniciativa ha permès recollir més d'un miler de joguines noves o de segona mà en estat òptim

Moments de la recollida de les joguines a Alcarràs | LleidaDiari.cat

La recollida solidària que, dins de la campanya Handbolica't i amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcarràs va desenvolupar els dies 27 i 28 de desembre el Club Handbol Alcarràs, evidencia de nou la condició solidària dels alcarrassins i permet recollir un miler de joguines.

La màgia dels reis arribarà enguany a tots els infants de la vila d'Alcarràs independentment de la seva situació gràcies a l'èxit de la campanya Handbolica't, una iniciativa del Club Handbol Alcarràs desenvolupada en col·laboració amb l'Ajuntament, que ha permès recollir més d'un miler de joguines noves o de segona mà en estat òptim que arribaran a mans dels infants de les famílies més necessitades d'Alcarràs i rodalia.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La iniciativa es va desenvolupar durant els passats 27 i 28 de desembre

La iniciativa es va desenvolupar durant els passats 27 i 28 de desembre al punt de recollida activat a les Escoles de Baix i la resposta dels alcarrassins va superar les expectatives dels organitzadors. De fet, i mitjançant les xarxes socials, va haver-hi persones que van contactar amb els responsables per consultar si, un cop finalitzada la recollida, podia encara fer-se entrega d'alguna joguina més.

Així, i per respondre, durant aquest divendres dia 3 i des de les 17.00 hores fins a les 20.00 hores es podran tornar a entregar joguines a les Escoles de Baix, el mateix punt on es va desenvolupar la recollida solidària dels dies 27 i 28. Joan Saló, del Club Handbol Alcarràs, destacava l'extraordinària resposta i agraïa la bona acollida que va tindre la campanya: «Hanbolica't té una missió: fer que totes les famílies rebin un regal. Farem arribar la màgia dels Reis a tots els infants».

El volum és superior a les necessitats del municipi

Des de l'Ajuntament, l'Alcalde Manel Ezquerra ha volgut agrair la tasca dels organitzadors i, també, la resposta d'un poble, el d'Alcarràs, que ha mostrat un cop més la seva condició solidària. Part de les joguines recollides –el volum és superior a les necessitats del municipi- s'entregarà a alguna de les ONG que operen a la demarcació per fer arribar la solidaritat alcarrassina a poblacions de la rodalia.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari