Catalunya Diari

Alcarràs afavoreix la conciliació familiar aquest juliol amb les Estades

Les famílies poden formalitzar en el Patronat Municipal d'Esports la inscripció a les Estades i la inscripció a l'Escola d'Estiu de l'EBMA

De nou, i com cada estiu, l'Ajuntament d'Alcarràs torna a activar eines per afavorir la conciliació a les famílies durant aquest mes de juliol vinents mitjançant dos programes, les Estades d'Estiu Lleure i Esport del Patronat Municipal d'Esports i l'Escola d'Estiu de l'Escola Bressol Municipal (EBMA) dissenyats, respectivament, per infants des de 3 i fins a 12 anys en el primer cas i per canalla amb menys de tres anys en el segon.

El termini d'inscripció a les Estades Lleure i Esport s'obre aquest 1 de juny i per formalitzar la inscripció a les Estades cal només lliurar la butlleta d'inscripció i entregar la documentació (Fotocòpies del DNI o Llibre de Família, la Targeta Sanitària, el calendari de vacunació i la Declaració Responsable).

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

En les Estades Lleure i Esport s'ofereixen aquest 2021 un total de cinc torns

En les Estades Lleure i Esport s'ofereixen aquest 2021 un total de cinc torns (del 28 de juny fins al 2 de juliol, del 5 de juliol al 9 de juliol, del 12 de juliol al 16 de juliol, del 19 de juliol al 23 de juliol i del 26 de juliol al 30 de juliol) i s'ha fixat un preu de 45 euros per cada setmana que es converteixen en 55 si la inscripció es fa fora de termini. El termini d'inscripció per la primera setmana es tanca el 18 de juny i el de la segona, el 21 del mateix mes. Pel que fa als terminis dels torns tercer, quart i cinquè, es tanquen, respectivament, els dies 28 de juny i 5 i 12 de juliol.

Com cada any, es tornen a oferir les participants activitats socioculturals, lúdico-esportives, educatives i de lleure mitjançant les instal·lacions dels centres educatius, de la vila, i les rutes, parcs i equipaments i zones esportives municipals: "enguany, tornem a oferir les Estades Lleure i Esport, les quals destaquen pel seu valor formatiu i la seva condició d'eina per afavorir la conciliació familiar. En un any en el qual, gràcies a les vacunes, tornem a poc a poc a recuperar la normalitat, no podien faltar", explica Ester Ibars, regidora d'Esports de l'Ajuntament d'Alcarràs.

Imatge de les estades 2020 d'Alcarràs
Alcarràs afavoreix la conciliació familiar aquest juliol amb les Estades | LleidaDiari.cat

Escola d'Estiu de l'EBMA

Per la canalla de fins a 3 anys, l'Escola d'Estiu arrenca amb un primer torn de set dies (1, 2, 5, 6, 7, 8 i 9 de juliol) i continua amb tres torns més de cinc dies cadascun (de l'12 al 16 de juliol, del 19 al 23 de juliol i del 26 al 30 de juliol). Participar del primer torn té un cost de 119 euros amb menjador el qual es converteix en 85 per cadascuna de les setmanes següents.

Si l'infant no es queda a dinar, la primera setmana té un cost de 58 euros i les següents, de 40 cadascuna. Com que el servei (amb menjador) abasta de 9 a 15 hores, si alguna família vol portar els seus infants a les vuit del matí ha de satisfer una quota addicional fixada en 7 euros per cada torn excepte en el cas del primer, en el qual, a conseqüència d'haver-hi dos dies més de servei, cal abonar 9 euros addicionals.

Les famílies tenen temps per formalitzar la inscripció fins aquest 31 de maig en el correu [email protected] o en el telèfon 973 791 109. «Com en anteriors edicions, oferim aquesta alternativa a les famílies perquè el primer són les persones. A l'EBMA estem implementant un seguit de canvis per oferir un servei encara millor i encara més adaptat a les necessitats de les famílies i l'Escola d'Estiu és una eina imprescindible. Animo tothom qui ho vulgui fer a aprofitar-la d'igual manera que hi faig en el cas de les Estades d'Estiu», explica Dolors Gòdia, regidora d'Ensenyament.


Comentaris

envia el comentari