Catalunya Diari

Alcarràs convoca dues places per a la Brigada Jove de la vila

L'oferta està destinada a joves d'entre 16 i 20 anys, empadronats al municipi

L'Ajuntament d'Alcarràs ha publicat les bases de la convocatòria per a la contractació de dues persones de brigada per al projecte Brigada Jove, que es desenvolupa des de la Regidoria de Joventut. Aquest lloc de feina està destinat a joves d'entre setze i vint anys empadronats al municipi d'Alcarràs. La duració del contracte, d'obra i servei, és de tres mesos -de juny a setembre- amb 37,5 hores setmanals. Per tal de garantir la paritat de gènere, de les dues places que es convoquen, es donarà preferència a una d'elles al col·lectiu femení.

Imatge de l'interior del Punt Jove de la vila
Imatge de l'interior del Punt Jove de la vila | LleidaDiari.cat

El regidor de Joventut, Santi Pelegrí, assenyala que es tracta d'un projecte amb un doble objectiu: per una part promoure llocs de treball per als joves del municipi i sobretot permetre que joves que estudien o estan sense feina puguin aspirar al seu primer lloc de treball; i per una altra banda, donar a conèixer, a través d'aquestes places, les tasques que es duen a terme per part de la Brigada Municipal i també vincular-los al dia a dia del municipi. Les tasques a realitzar són: col·laboració en el muntatge i recollida de la infraestructura dels actes públics del municipi; realització d'encàrrecs per a les oficines municipals; neteges mediambientals; classificació de residus; suport en el manteniment de les piscines municipals; i/o suport al banc d'aliments local 'Lo Cistell'... entre altres accions.

Les tasques a realitzar són: col·laboració en el muntatge i recollida de la infraestructura dels actes públics del municipi; realització d'encàrrecs per a les oficines municipals; neteges mediambientals; classificació de residus; suport en el manteniment de les piscines municipals; i/o suport al banc d'aliments local 'Lo Cistell'... entre altres accions.


Comentaris

envia el comentari