Catalunya Diari

Alcarràs impulsa la marca «Mandongo» per tal de promocionar la carn de porc durant tot l’any

El municipi associarà tots els actes que tenen com a denominador comú promocionar la carn de porc

Imatge d'una elaboració del mandongo
Imatge d'una elaboració del mandongo | Joan López

«Mandongo Alcarràs» serà a partir d’aquest dijous, coincidint amb la Festa del Porc, la marca a través de la qual el municipi associarà tots els actes que tenen com a denominador comú promocionar la carn de porc, amb l’objectiu de promocionar un actiu molt important per a l’economia de la vila.

«Mandongo Alcarràs», que tindrà la seva projecció en forma també de logotip, inclou un calendari d’actes durant tot l’any que inclouen: tastos de carn de porc durant l’abril, ensenyar als escolars què és el mandongo amb taller pràctics, jornades professionals per parlar d’aquest sector, col·laboració de les carnisseries del municipi en l’elaboració dels tastos i festes de les matances del porc.

El dijous 18 de gener, coincidint amb la Festa del Porc, on es repartiran uns 4.500 entrepans de carn de porc, serà el tret de sortida de la presentació d’aquesta nova denominació, que vol també posar l’èmfasi en una tradició que ha perviscut al llarg dels temps, que no és altra que la de «fer el mandongo». Cal recordar que aquest dimarts, dia 16 de gener, durant tot el matí i tota la tarda, l'Associació de Mestresses de Casa elaborarà el mandongo per a la Festa del Porc a les Escoles de Dalt de la vila. 

Imatge de la marca
Imatge de la marca | LleidaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari