Catalunya Diari

Alcarràs llueix la seva floració

Dos autocars de persones vingudes d'arreu participen en la IV edició de l''Alcarràs Florit'

Sortida per visitar els camps florits d'Alcarràs | LleidaDiari.cat

Dos autocars amb persones vingudes d'arreu han pogut gaudir aquest dissabte de la IV edició de l'Alcarràs Florit, una ruta pels paisatges dels arbres fruiters florits, amb un esmorzar enmig d'una de les finques que s'han visitat. La ruta ha començat amb la visita d'un paisatge d'arbres cirerers, la flor dels quals, avui de color blanc, oferia una combinació de colors entre blanc, rosa i verd. Un tècnic de Fruits Caberol –empresa de fruita amb seu a Alcarràs- ha explicat als visitants les fases de la flor fins que arriba a fruit. 

Posteriorment s'han visitat finques de varietats de fruita d'os, amb diferents tonalitats de roses i, finalment, s'ha comptat amb la visita a un mas de volta on la companyia local Remember Company ha fet una explicació teatralitzada del lloc.

L'Ajuntament, a través de la Regidoria de Patrimoni, vol continuar potenciant el turisme del paisatge dels arbres fruiters i continuarà el cicle –segons explica la regidora Noèlia Díaz- amb l'activitat Alcarràs en Fruit, ja al juliol, per completar-lo amb la Fira del Comerç i el Rebost, a la tardor. «Volem oferir un seguit d'activitats durant tot l'any per mostrar el potencial de la fruita», ha explicat. La ruta s'ha volgut fer amb 2 autocars i no amb vehicles privats per tal d'evitar una allau de vehicles pels camps i contribuir així a la sostenibilitat del paisatge.

Sortida per visitar els camps florits d'Alcarràs | LleidaDiari.cat

 

Sortida per visitar els camps florits d'Alcarràs | LleidaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari