Catalunya Diari

Alcarràs millora la seguretat per a vianants i vehicles

El canvi suposa una millora pel que fa a la seguretat i la imatge

Un operari a Alcarràs
Alcarràs millora la seguretat per a vianants i vehicles | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament d'Alcarràs encara l'inici de 2020 amb la millora de la seguretat per a vianants i vehicles al nucli urbà mitjançant la renovació de la senyalització horitzontal a diverses vies fent ús d'una nova màquina de poliment que l'Ajuntament ha llogat i permet eliminar completament les marques viàries obsoletes i atorgar propietats antilliscants a les noves.

El canvi suposa una millora pel que fa a la seguretat i la imatge; donat que, fins ara, les marques obsoletes es cobrien amb pintura de color negre i no se'n retiraven; un fet que, de vegades podia generar situacions de confusió en vianants i conductors a l'hora d'interpretar la senyalització.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L'antiga senyalització s'elimina completament

Ara, amb la nova màquina, l'antiga senyalització s'elimina completament i Alcarràs guanya així en seguretat viària en eliminar-se per sempre més la possibilitat de confusió i, amb les noves propietats antilliscants, es redueix la possibilitat de caigudes de vianants a la via pública. A banda, i amb l'objectiu de millorar la visibilitat, cantonades i voreres se senyalitzen amb marques viàries de color groc.

«Són accions que milloren el dia a dia dels alcarrassins i dels veïns d'altres poblacions que utilitzen els nostres carrers quan vénen a fer gestions o compres a Alcarràs. Vam començar a finals de l'any passat, s'ha actuat ja en més d'una vintena de carrers i desenvoluparem noves actuacions durant el 2020. L'objectiu és disposar de carrers segurs i amb la millor estètica possible», apunten des de l'equip de govern.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari