Catalunya Diari

Alcarràs millorarà encara més els equipaments dels seus serveis socials gràcies a CaixaBank

L'entitat sufraga més del 80% d'un projecte el qual permetrà condicionar nous espais i adquirir material didàctic, esportiu i informàtic pel servei amb seu a Ca l'Hereu

CaixaBank, través d'una aportació econòmica de la Fundació "la Caixa", ha mostrat el seu suport a l'Ajuntament d'Alcarràs per millorar encara més els equipaments dels seus Serveis Socials aquesta tardor amb el condicionament de nous espais i l'adquisició de diferent material informàtic, didàctic i esportiu el qual ja està en servei a Ca l'Hereu, l'immoble en el qual des d'aquest 2020, s'ubiquen els serveis socials.

En total, es planteja una inversió d'11.600 euros la qual sufragarà en més d'un 80% per Fundació "la Caixa" a través de CaixaBank. La inversió, en concret, permet adquirir nous armaris pel Banc d'Aliments i el Servei d'Atenció Diürna als Infants (SAD), comprar un nou equip informàtic dotat amb programari específic per les activitats dels Serveis Socials, dotar Ca l'Hereu i el SAD amb noves pissarres blanques, pantalles i projectors els quals s'empraran en formacions, reunions i sessions informatives adreçades als professionals i els usuaris, adquirir materials per condicionar millor determinats espais de l'equipament, incorporar nou material esportiu i didàctic pel SAD i, finalment, adquirir també aliments de primera necessitat i alta demanda i productes d'alimentació i cura infantil pel Banc d'Aliments i l'allotjament municipal del Saladar.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

En total, i dels 11.600 euros amb els quals es dota el projecte, més d'un 80% es destina a adquirir nous materials i equips amb els quals prestar una millor atenció a les persones usuàries i la resta servirà per adquirir productes de consum pel Banc d'Aliments.

Imatge de la signatura d'Alcarràs i CaixaBank
Alcarràs millorarà encara més els equipaments dels seus Serveis Socials gràcies a una col·laboració de la Fundació "la Caixa" i CaixaBank | Lleidadiari.cat

Una col·laboració d'anys

Des de la regidoria de Salut, Benestar Social i Dona, la primera tinent alcalde, Ester Ibars, agraeix la col·laboració de Fundació "la Caixa" i CaixaBank per fer possible l'execució d'aquest seguit d'inversions les quals, recorda, «beneficien les persones més vulnerables del nostre poble i garanteixen encara més que puguin veure satisfetes les seves necessitats puntuals amb ple respecte per la seva dignitat i circumstàncies».

Ibars recorda que, als Serveis Socials, «es presta ajuda puntual a persones que, per determinades circumstàncies, es veuen en una situació de vulnerabilitat la qual, i això cal tenir-ho clar, pot viure qualsevol en un determinat moment». En conseqüència, l'objectiu de l'Ajuntament és garantir «en tot moment" una atenció òptima i ajustada a les necessitats concretes de cada circumstància personal. El 2020, la Fundació "la Caixa" i CaixaBank varen donar suport ja a Alcarràs i altres municipis del Baix Segrià per finançar part de les despeses sanitàries que la pandèmia va afegir a la inversió anual que es realitza amb motiu de la campanya fructícola.

«Per nosaltres, CaixaBank i Fundació "la Caixa" són uns uns companys de viatge els quals sempre responen quan li fem peticions concretes per millorar la vida de les persones. El 2020 ho van fer, amb anterioritat també i ara, el 2021, els hem tornat a tenir al costat i estem segurs que així serà en el futur», explica Ibars.


Comentaris

envia el comentari