Catalunya Diari

Alcarràs obre les botigues fins a les 23 hores en la seva 5a Nit del Comerç a la Fresca

Hi haurà una quinzena de botigues integrades en l'Associació de Comerç i Serveis (ACSA)

El comerç d'Alcarràs celebra la seva cinquena edició de la «Nit del Comerç a la Fresca» aquest 9 de juliol, en la qual participaran enguany una quinzena d'establiments comercials de tots els sectors que obriran les seves portes fins a les 23.00 hores d'aquest divendres.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La Nit del Comerç a la Fresca va tindre lloc per primera vegada l'any 2016 i arriba en aquest 2021 a la seva edició número cinc i inclou descomptes especials i sortejos per totes les persones que triïn la nit d'aquest divendres per gaudir de l'àmplia oferta del comerç, proper, modern i professional del qual disposa el poble d'Alcarràs.

Alcarràs obrirà les botigues aquest 9 de juliol fins a les 23 h. Imatge del 8 de juliol
Alcarràs obrirà les botigues aquest 9 de juliol fins a les 23 h | LleidaDiari.cat

Descomptes, regals i sortejos

Així, durant la vesprada d'aquest divendres totes les persones que facin qualsevol compra en un dels comerços participants rebran una bossa reutilitzable de cotó ecològic i podran participar en el sorteig un cap de setmana per a quatre persones a Port Aventura si publiquen a Facebook o Instagram una fotografia seva i l'identifiquen amb l'etiqueta @acsaalcacarras.

«El comerç i la nostra hostaleria fonamenten la nostra condició de capital del Baix Segrià i ens fan ser la vila acollidora que som. Per això, hem d'estar al costat de totes les persones que, cada dia, fan l'esforç d'aixecar les persianes dels seus negocis per fer d'Alcarràs un poble encara millor, ple de serveis de qualitat i en el qual es pot trobar una resposta per qualsevol necessitat. Animo a tothom a gaudir de les nostres botigues la nit d'aquest 9 de juliol», explica l'alcalde Jordi Janés. Manel Ezquerra, primer tinent alcalde, anima també a tothom a gaudir d'una activitat amb la qual un sector que «ha patit molt aquests mesos i encara pateix» mostra de nou «la seva empenta i la seva vocació d'atendre les necessitats dels alcarrassins i alcarrassines i les persones de la nostra àrea d'influència immediata».

Des de l'associació 'Associació de Comerç i Serveis' (ACSA), la seva presidenta Iolanda Gòdia destaca el fet que la Nit del Comerç a la fresca s'hagi pogut recuperar i anima també tothom a gaudir d'unes propostes especials i singulars concebudes específicament a cada botiga participant per una Nit amb la qual el comerç alcarrassí demostra de nou el seu nivell, la seva implicació en la vida ciutadana i la seva vocació de servei.


Comentaris

envia el comentari