Catalunya Diari

Alcarràs portarà llibres a domicili a les persones en quarantena o amb discapacitats limitadores

El servei s’activa aquesta darrera setmana de gener per garantir a tothom l’accés a la cultura tot i eventuals circumstàncies que limitin la seva mobilitat autònoma

Imatge de la biblioteca d'Alcarràs
La Biblioteca d’Alcarràs portarà llibres a domicili a les persones en quarantena o amb discapacitats limitadores | LleidaDiari.cat

L'ajuntament d'Alcarràs, mitjançant la Biblioteca Municipal Joaquim Montoy, portarà llibres a domicili a partir d'aquests darrers dies de gener a totes les persones qui ho demanin i, per trobar-se en situació d'haver de complir quarantenes vinculades a la pandèmia, no puguin acudir de manera regular a aquest equipament cultural.

El servei es fa també extensiu a qualsevol persona que pateixi algun tipus de malaltia o discapacitat la qual limiti la seva mobilitat autònoma. Amb el nou servei, la voluntat del consistori és garantir l'accés a la cultura de totes les persones malgrat eventuals circumstàncies que facin impossible acudir a la Biblioteca Municipal, la qual ha limitat aquests dies el seu funcionament i, a conseqüència de l'evolució de la pandèmia al municipi, manté les seves portes tancades i ofereix únicament el servei de préstec de llibres mitjançant la bústia que hi ha habilitada i el telèfon.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Per gaudir-ne d'aquest servei de préstec a domicili n'hi ha prou amb una trucada o un correu

El nou servei que ara s'habilita funciona també mitjançant telèfon (973 791 538) o correu electrònic (biblio@alcarras.cat) i posa a l'abast de tots els alcarrassins i alcarrassines l'ampli fons de llibres, revistes i material audiovisual de la Biblioteca. «De fet, per gaudir-ne d'aquest servei de préstec a domicili n'hi ha prou amb una trucada o un correu al qual es detalla quin material es necessita i, si està disponible en aquell moment, el nostre personal ho prepararà per portar-ho fins al domicili de l'usuari, a on també el recollirem quan estigui estipulat», informen.

«Tot ho farem sense cap mena de cost addicional per les persones, donat que el servei de préstec ha de ser gratuït en totes les seves modalitats. Si algú està interessat en el servei i no disposa de carnet de la Biblioteca, ens pot trucar igual i n'hi farem un de seguida. Ja feia temps que ho pensàvem i ho teníem preparat, però les circumstàncies de les darreres setmanes, en les quals hi ha hagut un volum notable de persones confinades al municipi, ens han decidit a activar-lo ja. Un bon llibre sempre fa bona companyia, però, en determinades circumstàncies és més necessari que mai», explica Gerard Companys, regidor de Cultura.


Comentaris

envia el comentari