Catalunya Diari

Alcarràs prepara la seva Festa Major d'Hivern

Dilluns se celebrarà la Missa Major a l'Església de la Mare de Déu de l'Assumpció

Arriba el mes de gener i, un cop passades les Festes de Nadal i com cada any per aquestes dates, la vila d'Alcarràs celebra la Festa Major d'hivern. Enguany arriba amb un complet programa dins del qual destaquen la Festa del Porc, que permetrà dijous 16 de gener a partir de les 19.00 hores repartir més de 4.000 entrepans de saborós porc alcarrassí elaborats per l'Associació de Mestresses de Casa d'Alcarràs al ritme del dixieland de la banda MiratJazz.

Ja a la nit, arribarà el moment de gaudir de la nit del DJ programada a partir de les 00.00 hores de dissabte al Pavelló Polivalent amb les actuacions d'en Danny Romero, en Marsal Ventura i en Warm Up. Finalment, tindrà lloc el cafè concert i la sessió llarga de ball que l'Orquestra Selvatana oferirà diumenge al Pavelló Polivalent a les 17.00 i les 19.00 hores. El programa festiu es completa amb diferents activitats pels més menuts que, un any més, seran de nou protagonistes de la festa gràcies a activitats com les diferents representacions teatrals, espectacles de carrer i sessions de DJ.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Clàssics com ara la ballada de sardanes

Tanmateix, s'han programat clàssics com ara la ballada de sardanes diumenge a les 12.30 hores, les representacions teatrals de l'alcarrassina Remember Company; que, enguany, ofereix en dues sessions, divendres a les 22.00 hores i dissabte també a les 22.00 hores l'obra 'L'Herència del Senyor Roca'.

Al programa s'inclouen també activitats com ara el partit de futbol que enfronta l'Alcarràs FC amb l'EFAC Almacelles dissabte a partir de les 16.00 hores de la tarda, la tirada de tir al plat dissabte a partir de les 9.00 hores a la Partida les Coves o la nit de versions programada a partir de les 00.30 hores de dissabte a diumenge. Dilluns se celebrarà la Missa Major a l'Església de la Mare de Déu de l'Assumpció a la qual, com és tradició, es repartirà la coca beneïda per a, després i un cop finalitzats els oficis, procedir a la benedicció dels animals a la plaça de l'Església.

 

Més d'una vintena d'actes per tots els públics

En total, enguany s'han programat més d'una vintena d'actes per tots els públics amb els quals, destaca l'alcalde Manel Ezquerra, la vila mostra un any més el seu caràcter acollidor i integrador. A la Festa Major d'hivern d'enguany es retrà també homenatge a Teresa Sancho Dolcet o, com encara la recorden molts alcarrassins, la Senyora Teresina la llevadora.

Teresa Sancho fou la primera llevadora de la vila i, durant més de quaranta anys, va estar testimoni dels naixements de diverses generacions d'alcarrassins. L'acte tindrà lloc dissabte 18 a les 12.00 hores al Centre d'Interpretació el Fossar.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari