Catalunya Diari

Alcarràs ja ho té tot a punt per la XVI Motoboirada

Està oberta a tota mena de motos i a tots aquells conductors de cotxes clàssics

Imatge d'una edició anterior
Imatge d'una edició anterior | LleidaDiari.cat

La XVI Trobada de Motards d'Alcarràs, també coneguda com a Motoboirada, tindrà lloc aquest diumenge dia 3 de novembre a partir de les 9.00 hores del matí al Pavelló Polivalent de la capital del Baix Segrià.

Enguany, l'entitat organitzadora, Motards d'Alcarràs Grup, ha previst que tothom que ho desitgi, pugui esmorzar per 5 euros, que es dugui a terme una exposició i prova de motos Triumph, Husqvarna, i Benelli, per gentilesa de Beni Moto i amb la col·laboració de Juan Carlos Toribio i del Patronat Municipal d'Esports de l'Ajuntament d'Alcarràs.

Oberta a tota mena de motos i a tots aquells conductors de cotxes clàssics

La popular Trobada està oberta a tota mena de motos i a tots aquells conductors de cotxes clàssics que es vulguin animar a assistir-hi, i a les 13 hores hi ha previst un sorteig de regals. La regidora d'Esports, Ester Ibars, ha volgut «animar a tots els afeccionats i les afeccionades a les motos i als cotxes clàssics a gaudir d'aquesta popular i participada trobada, que començarà amb un molt bon esmorzar i ens permetrà gaudir d'una magnífica jornada plena de bons moments a Alcarràs».

Imatge d'una edició anterior
Imatge d'una edició anterior | LleidaDiari.cat

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari