Catalunya Diari

Alcarràs programa més de 30 activitats per gaudir de les Nits a la Fresca els caps de setmana d'estiu

La primera proposta, una masterclass de Zumba, tindrà lloc el proper dijous, dia 29 de juny, a la Terrasseta Jove

Cartell de les Nits a la Fresca d'Alcarràs 2017. | LleidaDiari.cat

Arrenca l'estiu. I amb ell les Nits a la Fresca d'Alcarràs. Tot un seguit d'espectacles, concerts, teatre i activitats al carrer per gaudir a la vila durant les nits d'estiu. Algunes destinades als infants, altres per a joves i inclús propostes per a tota la família. La primera de les activitats tindrà lloc el proper dijous, dia 29 de juny: una masterclass de Zumba, a càrrec de Blau Domènech. Serà a la Terrasseta Jove, a les 20.30 hores. I després, a partir de les 22.00 hores, es duran a terme Lectures a la fresca, al pati exterior de la biblioteca.

Entre la trentena de propostes programades, destaquen concerts, un taller de cuina de supervivència, una sortida per observar les estrelles, espectacles de tango, la Nectarina Atlètica, la segona ruta de patrimoni 'Alcarràs en Fruit', vermuts populars, sessions de paintball, sardanes i havaneres, així com diversos concursos.

I com ja és tradició, continuen les Torrades a la Fresca, una proposta innovadora i atractiva que oferiran alguns establiments de la vila, tots els dijous i divendres dels mesos de juliol i agost, excepte durant la Festa Major d'Estiu 2017. Els participants en aquesta iniciativa podran gaudir d'una torrada i una beguda a la fresca per només 8 euros.


Comentaris

envia el comentari