Catalunya Diari

Alcarràs programa més d'una quarantena d'actes per la Festa Major d'Estiu

Propostes d'allò més variades i per a tots els públics

Cartell de la festa major d'Alcarràs
Cartell de la festa major d'Alcarràs | LleidaDiari.cat

Alcarràs donarà aquest cap de setmana el tret de sortida als actes previs a la Festa Major d'Estiu de la vila, una programació que enguany comptarà amb més d'una quarantena de propostes, d'allò més variades i per a tot tipus de públics. Per anar fent boca, la localitat ha programat aquest cap de setmana, els dies 25 i 26 d'agost, diversos concursos i activitats. Així, dissabte, es durà a terme el 23è Concurs de pintura Ràpida i el 12è Concurs de Pintura per a Joves Vila d'Alcarràs; el 17è Concurs de Dibuix per a Infants i Joves; i la Penya de ferro. Ja diumenge, continuaran els concursos de pintura, i també se celebrarà la tradicional Tirada de bitlles; el partit de futbol de solters contra casats i solteres contra casades, així com la segona edició del Concurs de Coques de Recapte.

La festa grossa començarà oficialment el dimecres 29 d'agost, amb la proclamació de les pubilles i els hereus i el pregó d'inici de la Festa Major. Seguidament, se celebrarà el 'txupinasso' d'inici de la festa dels penyistes i la gimcana de penyes. Aquest mateix dia, no podia faltar la representació teatral 'Aquí no paga ni Déu!', del grup Bao-Bap Teatre, qui cada Festa Major sorprèn amb una nova representació. Per la resta de dies de Festa Major d'Estiu s'ha programat, entre altres propostes, una pedalada i posterior xocolatada, una festa de l'escuma de colors, sessions llargues de ball, la cursa d'andròmines, el Campionat Mediterrani de Velocitat de Catalunya, sardanes, partits de futbol, tir al plat, teatre, un recorregut de caça... i molts concerts.

La Festa Major d'Estiu d'Alcarràs comptarà un any més amb un súper doble tobogan urbà. Aquesta divertida proposta es durà a terme dissabte dia 1 de setembre, en horari d'11.00 a 13.30 hores i de 17.00 a 19.30 hores, al carrer Sant Sebastià i al carrer Jaume Sala de la vila.


Comentaris

envia el comentari