Catalunya Diari

Alcarràs programa la sisena edició de les Jornades de Salut de la vila

Fins a dotze conferència que es duran a terme del 5 de novembre al 5 de desembre

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu | LleidaDiari.cat

Alcarràs celebrarà del 5 de novembre al 5 de desembre la sisena edició de les Jornades de Salut de la vila; fins a dotze sessions que versaran entorn aspectes de la salut que ens interessen i ens importen. El tret de sortida anirà a càrrec de la doctora Eres, oncòloga experta en Medicina i Salut Holística, qui oferirà la xerrada «Que hem de fer –o deixar de fer- per prevenir el càncer?», que tindrà lloc a Lo Casino, el pròxim 5 de novembre.

Com dormir millor; aprendre a menjar sa i equilibrat per millorar la salut; veure-hi bé sense utilitzar ulleres ni lentilles; la incontinència urinària; iniciació al porteig; bioneuroemoció, una eina per al benestar emocional; com cuidar el nostre cervell; menstruació saludable; baby led weaning; i mites en l'alimentació són alguns dels temes que es tractaran al llarg d'aquestes dotze sessions programades.

L'objectiu principal d'aquestes Jornades de Salut d'Alcarràs és oferir informació rigorosa a la societat en general, i també consells professionals per prevenir o simplement adoptar uns hàbits de vida saludables. Perquè la salut és avui en dia un dels aspectes que més preocupa a la ciutadania en la nostra vida quotidiana.

La darrera edició va tenir una especial menció pel càncer de mama

Les Jornades de la Salut d'Alcarràs de l'any passat va comptar amb una desena de propostes. La primera de les sessions, «Tot el que hem de saber sobre el càncer de mama», va anar a càrrec de la doctora Marisa Pont, de la Junta local de l'AECC d'Alcarràs, va tenir molt èxit de públic. L'alcalde de la vila, Miquel Serra, va ser l'encarregat d'inaugurar les V Jornades de Salut d'Alcarràs, incidint en què aquestes sessions són útils per a tots els col·lectius, per millorar el dia a dia i oferir una informació que avui dia és molt important per prevenir i millorar els hàbits de vida. La primera conferència va comptar amb la col·laboració de l'AECC i de l'AECC Junta local d'Alcarràs. La segona conferència va anar a càrrec de Pepita Vicente, referent de Gestió i Serveis del CAP, i de Mª Enriqueta Cacho, del Departament de Treball Social del CAP. En aquest cas la jornada portava per títol «La meva salut i carta de drets i deures».


Comentaris

envia el comentari