Catalunya Diari

Alcarràs quantifica en 73.000 euros els danys municipals pel temporal

L'escola Comtes de Torregrossa és una de les més afectades

Pla general on es pot veure un operari en un camí municipal d'Alcarràs
Alcarràs quantifica en 73.000 euros els danys en infraestructures municipals | LleidaDiari.cat

Les fortes pluges que va portar el temporal Glòria a Alcarràs(Segrià) la nit del 21 al 22 de gener han ocasionat danys en infraestructures municipals per valor de 73.000 euros, segons ha compatibilitzat el govern municipal.

El gruix dels desperfectes es concentra a la xarxa de camins i ponts d'accés, per valor de 50.000 euros, però també a l'escola Comtes de Torregrossa, on les filtracions d'aigua per la insuficient capacitat d'evacuació de les canaleres han provocat danys de 10.000 euros, entre els quals goteres al sostre, mobiliari malmès, o les bateries de l'ascensor perjudicades, entre d'altres.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Altres espais danyats per les pluges

El consistori ja ha comunicat aquestes xifres al Govern i la subdelegació del govern espanyol per poder accedir a ajuts habilitats. Altres espais danyats per les pluges han estat l'escola Parc del Saladar, on les filtracions han generat desperfectes valorats en 3.000 euros; el nou Cementiri Municipal, al qual els accessos i les zones enjardinades van patir filtracions per valor de 3.000 euros, o la Sala d'Actes Centre Major i el Centre Cultural Lo Casino, espais tots dos on s'han quantificat danys per valor de 2.000 euros a cadascun. Per últim, els forts vents van generar desperfectes a diversos senyals viàries verticals del terme municipal que s'han quantificat en 3.000 euros.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari