Catalunya Diari

Alcarràs reordena el trànsit de dos carrers per millorar la circulació viària

El carrer del Mig canvia el sentit de la direcció des del tram del carrer La Bassa cap al carrer Calvari, entre altres canvis

La nova ordenació del trànsit del carrer Pau Casals d'Alcarràs
La nova ordenació del trànsit del carrer Pau Casals d'Alcarràs | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament d'Alcarràs ha reordenat el trànsit del carrer Pau Casals i del carrer del Mig, al Centre Històric de la vila, per a millorar-ne la circulació viària.

Així, a partir d'aquesta setmana i arran de la perillositat que suposava que aquests dos carrers tinguessin direccions contraposades en trams seguits d'aquests, el carrer Pau Casals canvia el sentit de la direcció des del carrer Calvari cap al carrer La Bassa, i passarà a ser tot d'una sola direcció, venint del carrer de Lleida cap al carrer La Bassa i seguirà en el mateix sentit fins al carrer Calvari. Al seu torn, el carrer del Mig canvia el sentit de la direcció des del tram del carrer La Bassa cap al carrer Calvari, i també passarà a ser d'un sol sentit des del carrer Calvari fins al carrer de Lleida.

Els operaris enllesteixen les millores en la seguretat vial al carrer del Mig d'Alcarràs
Els operaris enllesteixen les millores en la seguretat vial al carrer del Mig d'Alcarràs | LleidaDiari.cat

Fins ara hi havia dos trams continuats de dos carrers paral·lels i estrets

El primer tinent alcalde, Jordi Janés, ha exposat que «recollim un prec dels veïns i veïnes d'aquesta part del nostre Centre Històric, per la perillositat per als vianants i els vehicles que hi passes habitualment, ja que fins ara hi havia dos trams continuats de dos carrers paral·lels i estrets, en direccions contraposades. Alhora, hem aprofitat per a pintar senyals a terra, col·locar-ne de verticals i augmentar els trams de línies grogues, sobretot per a millorar la circulació de vehicles mixtos, com les furgonetes de neteja viària i els vehicles d'emergències, ja que hi havia trams pels quals no passaven, ja que sovint hi havia cotxes estacionats. Amb aquestes millores, hem augmentat la seguretat i solucionat un problema de mobilitat al Centre Històric, que ocasionava riscs i molèsties als alcarrassins i les alcarrassines».

Plànol dels carrers afectats per la reordenació del trànsit a Alcarràs
Plànol dels carrers afectats per la reordenació del trànsit a Alcarràs | LleidaDiari.cat

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari