Catalunya Diari

Alcarràs suspèn els actes culturals previstos en honor a Sant Sebastià

L’Ajuntament ha decidit mantenir únicament l’espectacle pirotècnic del 20 de gener a causa de l'evolució de la pandèmia de la Covid

Imatge d'arxiu del municipi d'Alcarràs
Alcarràs suspèn els actes culturals previstos en honor a Sant Sebastià | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament d'Alcarràs, a conseqüència de l'evolució de la pandèmia a la demarcació i territoris propers, ha decidit suspendre el seguit d'actes culturals que s'havien programat en honor a Sant Sebastià.

De tota la programació cultural que s'havia dissenyat per aquesta segona quinzena de gener, es manté només l'espectacle pirotècnic previst per aquest 20 de gener. La Parròquia de l'Assumpció de la Mare de Déu, també, celebrarà la missa que tenia prevista el mateix 20 de gener.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Demanen comprensió a la ciutadania i les entitats i empreses implicades

Des de la regidoria de Cultura, l'edil de l'àrea, Gerard Companys, demana comprensió a la ciutadania i les entitats i empreses implicades en els actes programats i recorda que les xifres de persones ingressades a les UCI dels diferents hospitals lleidatans han registrat increments notabilíssims els darrers dies i que la pressió sobre els serveis sanitaris del país creix dia rere dia: «calien decisions i s'han pres. La salut és prioritària», explica Companys.

De tots els actes, es mantindrà l'espectacle pirotècnic previst pel mateix 20 de gener a les 20.30 hores. Per gaudir d'aquest, es recomana tothom no sortir de casa i contemplar-ho des dels balcons i terrasses o mitjançant l'Instagram Live de l'Ajuntament d'Alcarràs, on es retransmetrà en directe. A banda, la Parròquia de l'Assumpció de la Mare de Déu manté també la missa prevista per aquest mateix 20 de gener.

«La situació s'ha complicat molt i molt aquests primers dies de gener i, des de les administracions, hem de prendre decisions per preservar la salut de les persones. Tots coneixem la situació i cal actuar amb responsabilitat i entendre que, en una situació com la que es viu arreu del país, cal suspendre els actes previstos», explica l'alcalde d'Alcarràs, Jordi Janés.


Comentaris

envia el comentari