Catalunya Diari

Alcarràs suspèn l’edició 2020 de la Nectarina Atlètica

Se celebra cada estiu a la vila amb l’objectiu de promocionar la fruita de pinyol i els hàbits saludables

Imatge d'una edició anterior
Alcarràs suspèn l’edició 2020 de la Nectarina Atlètica | LleidaDiari.cat

L'ajuntament d'Alcarràs, a través del seu Patronat Municipal d'Esports, i l'Associació Atlètica Maiparem d'Alcarràs han acordat aquest dimecres la suspensió de la pròxima edició de la Nectarina Atlètica, la cursa popular que des de l'any 2013, se celebra cada estiu a la vila amb l'objectiu de promocionar la fruita de pinyol i els hàbits saludables.

A la darrera edició, celebrada el juliol de 2019, van participar 600 atletes i 200 voluntaris i es van habilitar dos circuits, un de 5 km i un altre de 10. La suspensió de la prova, expliquen el consistori i l'associació atlètica, és una decisió presa «des de la responsabilitat» i a conseqüència d'una pandèmia que obliga a actuar en tot moment amb una exquisida «prudència» i sense obviar en cap moment les recomanacions que «les autoritats sanitàries i les institucions públiques» realitzen pel que fa als esdeveniments que, com la Nectarina Atlètica, impliquen grans concentracions de persones.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Una decisió obligada

«És una decisió obligada que ens hauria agradat no haver pres, però la situació a la qual vivim tothom és la que és. Ens juguem la salut de tothom i, per això, no podem celebrar la que hauria estat la VIIIa edició de la Nectarina Atlètica. Esperem que, ben aviat, ens puguem tornar a trobar en qualsevol de tots aquests camins de Ponent dels quals ens grada gaudir fent esport», expliquen des de l'Enric Miranda, president de l'Associació Atlètica Maiparem i Ester Ibars, regidora d'Esports de l'ajuntament d'Alcarràs.

 


Comentaris

envia el comentari