Catalunya Diari

Almacelles acull dissabte una plantada d'arbres dirigida per l'ONG Osmon

És un esdeveniment que acollirà més de cinquanta persones del poble, alumnes de l'institut i voluntaris de l'entitat

Imatge d'Almacelles
Imatge d'Almacelles | LleidaDiari.cat

Almacelles acull aquest pròxim dissabte 16 de novembre al Parc del Vilot una plantada d'arbres dirigida per l'ONG Osmon (Organització Social pel Món) (dedicada a la reforestació, neteja del planeta i conscienciació) i en col·laboració amb l'Institut Canigó i l'Ajuntament d'Almacelles.

És un esdeveniment que acollirà més de cinquanta persones del poble, alumnes de l'institut i voluntaris de l'entitat. Aquesta és la primera plantada de la temporada que realitza l'ONG i que n'és el principi d'un seguit d'actuacions al terme d'Almacelles.

Recuperar la zona propera al parc

El propòsit de la plantada és recuperar la zona propera al parc, que permetrà tenir en els propers anys una zona de bosc enjardinat de la que podran gaudir-ne tant els ciutadans d'Almacelles com les persones que hi estan de pas.

L'actuació compta amb el suport d'Escola Municipal de Jardineria de l'Ajuntament de Lleida, que aquesta setmana ha realitzat un donatiu a l'entitat en forma d'espècies forestals per a plantar el dia de la jornada. També amb el suport de l'institut Canigó, i de l'Ajuntament d'Almacelles. L'entitat ha dut a terme altres esdeveniments com una plantada d'arbres al Bosquet de Palauet (barri de la Bordeta), plantada d'arbres a Rosselló (en col·laboració amb el club ciclista Rosselló) o el SOS CLIMA (en col·laboració amb l'eix ambiental de la Coordinadora ONGD Lleida) i diverses recollides de brossa.

Logotip de l'ONG Osmon
Logotip de l'ONG Osmon | LleidaDiari.cat

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari