Catalunya Diari

Una altra ciutat del Segrià que 'blinda' els espais públics per l'augment de contagis

L'alcalde ha emès un vídeo demanant als veïns responsabilitat i evitar al màxim els contactes socials per tal de frenar la corba de contagis

Amb motiu de l'increment de casos positius per contagi de covid-19, l'Ajuntament d'Almacelles ha decidit tancar durant deus dies tots els espais de concurrència pública com la biblioteca, la zona esportiva i els parcs infantils.

D'igual forma, se suspenen els actes que impliquin aglomeració de persones, com ara les festes de Carnestoltes i similars. Davant aquesta situació, des del consistori també demanen als establiments comercials que extremin les precaucions a fi d'evitar possibles contagis.

El mateix alcalde d'Almacelles, Josep Ibarz, va publicar un vídeo a les xarxes socials de l'Ajuntament explicant la delicada situació epidemiològica que viu la localitat del Segrià i, a la vegada, demanant la màxima responsabilitat als veïns. A més a més, ha destacat la importància d'acomplir aquestes noves restriccions si, en un futur, es volen evitar mals majors com el tancament comercial del poble.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Una vintena de noves defuncions en les darreres hores a Lleida

De fet, tal com ha anunciat el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, en el darrer balanç de la Regió Sanitària de Lleida s'han confirmat un total de 20 noves defuncions. Fet que demostra la complicada situació que viu la demarcació.


Comentaris

envia el comentari