Catalunya Diari

Almacelles bonificarà algunes taxes als comerços que s'han vist obligats a tancar

Per poder procedir a aquesta devolució, caldrà que els interessats ho sol·licitin mitjançat escrit presentat per la seu electrònica de l'ajuntament

Bitllets d'euro
L'Ajuntament d'Almacelles bonificarà algunes taxes als comerços que s'han vist obligats a tancar durant la pandèmia | Catalunya Diari

L'Ajuntament d'Almacelles ha notificat a la presidenta de l'associació de Comerciants i Serveis d'Almacelles (UCSA), així com a les xarxes socials, la iniciativa que s'emmarca dins de les mesures per pal·liar la incidència de la pandèmia, tenint en compte el confinament dels mesos de març-abril i d'octubre en endavant, en què determinats comerços van haver de tancar les portes sense poder exercir cap activitat.

En aquest sentit, s'ha decidit des de l'equip de govern, retornar l'import corresponent a aquell trimestre de la taxa de recollida d'escombraries. Per poder procedir a aquesta devolució, caldrà que els interessats ho sol·licitin mitjançat escrit presentat per la seu electrònica de l'ajuntament, acompanyant la petició de la documentació que acrediti el tancament (model 130 o 303 de l'agència tributària), i certificat d'estar al corrent de les obligacions tributàries (certificat AEAT) i de la Seguretat Social. Tanmateix, hauran d'aportar certificat de titularitat del compte corrent on desitgin rebre l'abonament.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Almacelles es designada novament Vila Florida de Catalunya amb 4 Flors d’Honor

La designació de les Viles Florides de Catalunya 2020 va tenir lloc el passat 16 d'octubre i per primera vegada de forma virtual a causa de la pandèmia. Almacelles, una de les viles participants, s'ha dut el guardó com a Vila Florida, amb 4 Flors d'Honor; fet que la converteix en un dels referents de població que més ha destacat pel nombre de zones verdes, bellesa de les zones enjardinades i transformació urbana en llocs d'esbarjo i gaudi voltats de natura.

Val a dir que el reconeixement d'enguany fa que Almacelles sigui una de les poblacions més ben classificades i amb major nombre de distincions. La principal novetat d'enguany ha estat la internacionalització del moviment amb la incorporació de tres parròquies andorranes a Viles Florides. Es tracta d'Encamp, La Massana i Canillo. Aquesta edició es tanca amb un total de 142 municipis a tot Catalunya i Andorra que formen part del moviment.


Comentaris

envia el comentari