Catalunya Diari

Almacelles celebrarà diumenge el gran Mercat de Nadal

Es podrà visitar des de les deu del matí i fins a les vuit del vespre

Imatge d'arxiu del Mercat de Nadal d'Almacelles, l'any 2019.
Imatge d'arxiu del Mercat de Nadal d'Almacelles. | LleidaDiari.cat

El municipi d'Almacelles, a la comarca del Segrià, ja ho té tot a punt per celebrar aquest proper diumenge, dia 29 de novembre, la vint-i-unena edició del gran Mercat de Nadal de la localitat, que es durà a terme des de les deu del matí i fins a les vuit del vespre a la Plaça de la Vila. Aquesta tradicional iniciativa reunirà en aquest punt tan cèntric de la població una vintena de parades de venda de tota mena d'articles. Per una banda, hi haurà les parades dels diferents comerços de la vila i de fora d'aquesta, que aprofiten l’avinentesa per posar a la venda els seus productes en aquest magnífic aparador; d’altra banda, també hi haurà parades de diferents entitats, associacions i institucions de la vila que volen donar a conèixer les seves activitats i productes.
 
 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 
 
I no sols això, durant tot el dia, l'Ajuntament d'Almacelles ha programat en aquest gran Mercat de Nadal d'Almacelles tot un seguit d’activitats diverses que donaran caliu i animació a aquest esdeveniment:
- A les 11.00, 12.30 i 16.00 hores: Espectacle itinerant 'El rebombori de Pastors', de Cremallera Teatre pel centre històric de la vila.
- De les 17.00 a les 18.00 hores: Concert de Nadales a càrrec de Rat Pack Christmas Time, qui oferiran clàssics de Nadal de Frank Sinatra, Dean Martin i Sammy David Jr., entre d'altres. L'actuació tindrà lloc a la Plaça de la Vila.
- A les 17.30 hores: Encesa de les llums de Nadal d'Almacelles i del Pessembre Monumental de la localitat, a la Plaça de la Vila. L'acte anirà a càrrec del president de PIMEC Comerç Lleida, Manel Llaràs.
- A les 18.30 hores: Espectable itinerant 'El rebombori de Pastors', de Cremallera Teatre, pel centre històric de la localitat.
 
 

Comentaris

envia el comentari