Catalunya Diari

Almacelles obrirà el recinte de les piscines a partir del 19 de juny

Les entrades individuals es faran a través d’una aplicació informàtica

Un cop s'han suavitzat les mesures restrictives amb motiu de la pandèmia, es preveu que les piscines d'Almacelles obrin les seves portes el proper dia 19 de juny.

Ho farà amb un 70% de la seva capacitat màxima i tant els abonaments com les entrades individuals es faran a través d'una aplicació informàtica, per tal de facilitar al màxim l'adquisició de les diferents modalitats d'accés, siguin entrades individuals o abonaments per mesos i/o temporada.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Cada any les Piscines d'Almacelles es consoliden com un dels atractius estiuencs més exitosos de les comarques de Ponent.

Imatge de les piscines d'Almacelles
Almacelles obrirà el recinte de les Piscines a partir del 19 de juny | LleidaDiari.cat

16.000 m² de superfície dels que prop de 5.000 m² són zona verda i de gespa

El complex, amb 16.000 m² de superfície dels que prop de 5.000 m² són zona verda i de gespa, compta amb totes les comoditats i novetats que fan que, any rere any, sigui un dels recintes d'esbarjo estiuenc més visitats.

Enguany, s'hi han fet un seguit d'inversions per valor de 50.000 euros que han fet possible posar-les al dia i millorar encara més les instal·lacions.

Aquestes millores han consistit en la instal·lació d'un nou sistema de cloració automàtica per a l'aigua, un repintat de tots els vasos de les diferents piscines, la substitució de tota la gespa de l'entorn de la piscina olímpica (2.000 m²), la renovació de les canonades i regs per aspersió de tot el recinte, així com la jardineria i neteja necessàries per obrir-les amb totes les garanties.


Comentaris

envia el comentari