Catalunya Diari

Almacelles obrirà les Piscines Municipals aquest dissabte 4 de juliol

Es prendran un seguit de mesures de seguretat per a l'accés a les Piscines i per a l'ús d'aquestes

Imatge d'arxiu de les piscines d'Almacelles
Almacelles obrirà les Piscines Municipals el proper dissabte, 4 de juliol | LleidaDiari.cat

Les Piscines Municipals d'Almacelles obriran les seves portes aquest pròxim dissabte 4 de juliol a fi de donar servei a tots els usuaris/àries d'aquest equipament fins al diumenge 30 d'agost, ambdós inclosos.

Arran de la pandèmia i els protocols a complir, contemplats per les diferents autoritats sanitàries del país per evitar contagis de la COVID-19, es prendran un seguit de mesures de seguretat per a l'accés a les Piscines i per a l'ús d'aquestes que consistiran, bàsicament, en el pagament i reserva on-line i en la limitació de l'aforament dels banyistes. L'horari de les Piscines serà de les 10.00 del matí a les 19.45 hores. L'aforament serà restringit a un màxim de 500 persones, i caldrà registrar-se a l'enllaç https://estiu.almacelles.cat

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Un cop l'usuari accedeixi a l'aplicació, caldrà que s'obri un compte de correu electrònic, i caldrà que faciliti una contrasenya, el nom i el DNI. Un cop omplertes les dades, caldrà escollir el dia, dir el nombre de persones i edats, reservar i pagar a través de la targeta de crèdit i descarregar-se l'app disponible tant en l'APP Store com al Google Play.

Els preus també seran especials i s'establiran els següents imports

- De 0 a 3 anys: Gratuït

- De 4 a 14 anys: 1 euro per persona (caldrà presentar el DNI a l'accés de la Piscina)

- A partir de 15 anys: 2 euros per persona (caldrà presentar el DNI a l'accés de la Piscina)

- Els jubilats tindran l'entrada gratuïta però caldrà que facin la reserva on-line igualment en l'apartat de jubilat/ada, i que ho acreditin mostrant el DNI a l'entrada del recinte.

A fi de facilitar les tasques de neteja i desinfecció de les instal·lacions, únicament estaran operatius els lavabos i vestidors annexes al Bar-cafeteria, que romandrà obert, i l'àrea de pic-nic es mantindrà tancada. Hi haurà la possibilitat de poder anar al bar-cafeteria del recinte, sense fer ús de les Piscines, per un temps màxim d'1,5 hores amb el lliurament a l'entrada d'un passi especial.


Comentaris

envia el comentari