Catalunya Diari

Almacelles organitza casals d'estiu per a infants i joves

Amb aquest Casal d’Estiu es posa solució a la manca d’estades que oferien diferents empreses i entitats esportives privades i que, enguany han deixat de realitzar

Imatge de la presentació dels casals d'estius a Almacelles
L'Ajuntament d’Almacelles organitzen els primers Casals d’Estiu per a infants i joves | LleidaDiari.cat

Donades les actuals circumstàncies sanitàries i les restriccions motivades per la crisi sanitària de la COVID-19, el Patronat d'Esports i l'Ajuntament d'Almacelles han endegat el primer Casal d'Estiu per a infants i joves d'entre 3 i 12 anys, que tindrà lloc durant els mesos de juliol, agost i part del mes de setembre, a fi i efecte d'oferir un ampli ventall d'activitats lúdiques i esportives a aquest sector de la població.

En aquest sentit, i per tal d'evitar grups nombrosos, s'establiran 5 torns per períodes (del 6 al 17 de juliol, del 20 al 31 de juliol, del 3 al 14 d'agost, del 17 al 28 d'agost i del 31 d'agost al 10 de setembre). També s'establiran dos espais diferenciats per edats. D'una banda, els més petits (dels 3 als 5 anys) faran les activitats al Centre Cultural. Els de 6 a 12 anys ho faran a les instal·lacions esportives municipals.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Les activitats lúdiques i esportives tindran lloc als matins, de les 9 a les 13.30 hores i el preu serà de 100 euros per torn i nen/a. Amb aquest Casal d'Estiu es posa solució a la manca d'estades que oferien diferents empreses i entitats esportives privades i que, enguany han deixat de realitzar.


Comentaris

envia el comentari