Catalunya Diari

Alpicat celebra del 16 al 19 de gener la seva Festa Major

Dijous 16 es podrà veure el documental 'Maleïda', l'aventura de Jacint Verdaguer a l'Aneto

La Festa Major d'Alpicat i la Festa de l'Esport ompliran d'activitats els dies 16, 17, 18 i 19 d'aquest mes de gener.

Pel que fa a la Festa Major, dijous 16 es podrà veure el documental 'Maleïda', l'aventura de Jacint Verdaguer a l'Aneto, mentre que el divendres 17 es posarà en marxa la ruta gastronòmica Alpitast, que s'allargarà durant tot el cap de setmana per diferents establiments del poble.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La representació teatral d'El metge de Lampedusa'

Divendres també es podrà assistir a la representació teatral d'El metge de Lampedusa', a La Unió, i per acabar el dia el Parc del Graó acollirà la Festa del Jovent, amb el grup Seguirem, tribut a Obrim Pas, i el DJ Bacardit. L'activitat seguirà dissabte a la tarda a La Unió amb una doble proposta: l'actuació del Pallasso Tortellini i la Festa de la Cervesa. També se celebrarà la Missa cantada per la Coral Sant Bartomeu.

El diumenge 19 tindrà lloc el ball de Festa Major amb l'Orquestra Atalaia, tot i que en aquesta darrera jornada el protagonisme l'acapararà la Festa de l'Esport amb la celebració del seu acte central, el 14è Duatló Popular, a partir de les 10 del matí al Parc del Graó.

Activitat esportiva força variada a les instal·lacions esportives municipals

Cal destacar, a més, que durant tot el cap de setmana se celebrarà una activitat esportiva força variada a les instal·lacions esportives municipals, activitat que comptarà amb la participació i el suport de les associacions i els clubs esportius d'Alpicat. Podeu consultar la programació completa de la Festa Major i de la Festa de l'Esport en aquest enllaç (https://bit.ly/35EyBK0), en què també trobareu la resta d'activitats previstes per aquest mes de gener a Alpicat.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari