Catalunya Diari

Alpicat celebrarà el seu primer 'Posa't la Gorra!' el 15 de maig al Parc del Graó

L'esdeveniment inclourà una prova d'orientació i una festa amb zumba, animació infantil, lectura del manifest de l'AFANOC i un sorteig solidari

L'AFANOC Lleida (Associació de Nens amb Càncer) i l'Ajuntament d'Alpicat han unit esforços per tal de posar en marxa a la localitat per primera vegada la campanya del 'Posa't la Gorra!', que culminarà amb una festa el 15 de maig a les Pistes Cobertes del Parc del Graó.

Així s'ha donat a conèixer aquest dimarts durant la presentació de la iniciativa, en un acte que s'ha celebrat a l'Ajuntament d'Alpicat i que ha comptat amb la participació de l'alcalde Joan Gilart; el primer tinent d'alcalde Antonio Tornos; de la regidora Teresa Mayoral, i de la responsable de Comunicació de l'AFANOC Lleida, Rebeca Ríos.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Tal com ha explicat Rebeca Ríos, l'objectiu de la jornada és sensibilitzar la societat de l'existència del càncer infantil per tal de normalitzar la malaltia i recaptar fons per pal·liar amb els serveis de l'AFANOC les necessitats que se'n deriven a partir del diagnòstic. Per la seva part, Joan Gilart ha expressat la satisfacció de l'Ajuntament pel fet de poder col·laborar en una causa "tan especial i important com aquesta", de fer-ho per primera vegada al poble i ha animat a tots els veïns i veïnes a participar-hi.

Imatge de la presentació del Posa't la Gorra a Alpicat
Alpicat celebrarà el seu primer 'Posa't la Gorra!' el 15 de maig al Parc del Graó | LleidaDiari.cat

Una prova d'orientació d'una festa posterior

L'esdeveniment, previst pel diumenge 15 de maig, constarà d'una prova d'orientació a partir de les 9 hores i d'una festa posterior (11.00 hores) a les Pistes Cobertes del Parc del Graó, amb zumba, animació infantil, lectura del manifest de l'AFANOC i un sorteig solidari. Per participar a la prova d'orientació, els majors de 3 anys s'hauran d'inscriure prèviament al web www.alpicat.cat/posatlagorra. La data límit per inscriure's és l'11 de maig i el preu és de 8 euros per a les persones de 3 a 10 anys, i de 10 euros a partir dels 11 anys.

En tots dos casos la inscripció inclou l'accés a la prova i la festa, l'esmorzar, la gorra, una tira del sorteig solidari i un obsequi. Per assistir només a la festa cal portar la gorra, que en aquesta ocasió ha estat dissenyada per Mari Ito i que es pot comprar als punts de venda o el mateix dia a la festa.

Els fons aconseguits serviran per millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer, millorant les seves condicions a l'hospital i donant suport psicosocial a la seu de Lleida i des de la Casa dels Xuklis, el recurs temporal amb el qual compta l'AFANOC a Barcelona per a les famílies que s'han de desplaçar perquè els seus fills i filles rebin tractament.


Comentaris

envia el comentari