Catalunya Diari

Alpicat consolida la seva tercera Cursa de la Dona a favor de l'AECC

La prova es disputarà a partir de les 10.00 hores del matí sobre un recorregut de sis quilòmetres

L'Ajuntament d'Alpicat ha acollit la presentació de la tercera edició de la Cursa de la Dona d'Alpicat, que se celebrarà el diumenge 6 de maig. La presentació ha comptat amb la presència de l'alcalde d'Alpicat, Joan Gilart, del regidor d'Esports, Albert Costa, i de la gestora esportiva municipal, Andrea Pardell, que han destacat el caràcter solidari de la cita, que un any més col·laborarà amb l'AECC-Catalunya contra el Càncer.

La prova es disputarà a partir de les 10.00 hores del matí sobre un recorregut de sis quilòmetres que és idèntic al de l'any passat, amb sortida i arribada al Parc del Graó. Les inscripcions estan obertes des de fa uns dies a www.alpicat.cat/cursadona i marxen a un bon ritme, amb la qual cosa les previsions són optimistes de cara a superar els 233 participants que es van aplegar l'any passat en la segona edició de la prova. Cal recordar que tots els inscrits rebran com a obsequi una samarreta, i que el termini d'inscripcions es tancarà el 25 abril. 

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

El preu de les inscripcions és de deu euros que es destinaran íntegrament a la investigació del càncer d'endometri de l'AECC. A més, tots/es aquells/es que no puguin participar o bé que participen però volen fer una aportació econòmica superior, poden col·laborar fent una donació en aquell mateix lloc web. L'any passat es van recollir 2.100 euros per aquesta causa solidària. La Cursa de la Dona és la segona cita esportiva de les que se celebren a Alpicat que compta amb un seguiment més ampli, ja que només la supera el Duatló Popular, que se celebra al mes de gener dins la Festa de l'Esport.


Comentaris

envia el comentari