Catalunya Diari

Alpicat es prepara per viure el seu Carnaval 2017 en dos caps de setmana

Les celebracions es duran a terme el proper dissabte, dia 18 de febrer, i el següent diumenge, dia 26 de febrer

El Concurs de Carrosses i Comparses arriba enguany a la sisena edició | LleidaDiari.cat

El Carnaval 2017 d’Alpicat proposarà dos caps de setmana de festa en què, un any més, el Concurs de Carrosses i Comparses tornarà a ser un dels grans protagonistes. Els actes s’iniciaran dissabte vinent, dia 18 de febrer, a la tarda, precisament amb aquest concurs i la desfilada. En acabar, l’Associació de Veïns i Joves d’Alpicat ha organitzat un sopar informal que donarà pas a una festa de disfresses per a totes les edats i en què actuaran Los Gurriones i Dj Ricard.

Una setmana després, el diumenge 26, arribarà la segona entrega del Carnaval 2017, amb la cercavila Qui no vulgui pols que no vagi a l’era, l’actuació infantil Quina ballaruca! i un berenar per a tothom que vagi disfressat. Tots els actes estan organitzats per l’Ajuntament amb el suport de l’Associació Cultural de Dones, l’Associació de Joves i l’Associació de Veïns i Joves.

El Concurs de Carrosses i Comparses d'enguany arriba a la seva sisena edició. Per participar, les carrosses i comparses han d’estar formades per un mínim de 10 integrants i el 75% dels quals han de ser veïns d’Alpicat. La concentració de tots els participants serà a l’esplanada del carrer Enric Granados, davant la Biblioteca Sant Bartomeu, de les 17.00  a les 17.30 hores. El jurat, format per representants de diferents associacions i clubs del municipi, farà una primera valoració de les disfresses i també comptarà tots els components dels diferents col·lectius. Les disfresses també es valoraran durant tot el recorregut. El jurat tindrà en compte l’originalitat de la disfressa, la dificultat en la confecció i la gresca.

Davant de sala La Unió i a dins de la sala es farà la desfilada final de tots els participants de la rua i es farà la valoració global per part del jurat de les carrosses i comparses inscrites. En la categoria de carrosses, hi haurà tres premis de 225, 150 i 75 euros en vals de compra que bescanviables en comerços adscrits d’Alpicat. En la categoria de comparses, els premis seran de 100, 75 i 50 euros.


Comentaris

envia el comentari