Catalunya Diari

Alpicat formalitza un crèdit per 2 milions d’euros per afrontar l’ampliació de les piscines i la construcció del nou ajuntament

L’alcalde d’Alpicat valorava molt positivament l’acord i destacava que, «donada la bona situació financera de l’Ajuntament, s’ha aconseguit un molt bon finançament»

L’Ajuntament d’Alpicat ha formalitzat un crèdit per valor de 2.121.700 euros amb Banc Sabadell que permetrà afrontar les principals inversions previstes per a l’actual legislatura, com son l’ampliació de les piscines i la construcció de la nova seu de l’Ajuntament. El crèdit és per un termini de dotze anys amb un interès del Euribor a tres mesos més un diferencial del 0,86%, que equival al 0,53%. El van signar, en representació de l’Ajuntament, l’alcalde Joan Gilart, i per part de Barnc Sabadell, la seva directora, Maite Farreres, i David Massana, director territorial d’administracions públiques de l’entitat bancària, tots dos apoderats del banc. L’alcalde d’Alpicat valorava molt positivament l’acord i destacava que, «donada la bona situació financera de l’Ajuntament, s’ha aconseguit un molt bon finançament, amb un interès molt baix que serà perfectament assumible amb els recursos propis del consistori i sense incrementar la càrrega impositiva als ciutadans». Joan Gilart va voler precisar que, «tot i la formalització d’aquest crèdit, l’endeutament de l’ajuntament continua sent baix, permetent afrontar futures inversions necessàries per al nostre municipi».


Comentaris

envia el comentari