Catalunya Diari

Alpicat ja ho té tot preparat per al seu primer Open de Tennis

El torneig comptarà també amb una part formativa i pedagògica adreçada als alumnes de l’Institut d’Alpicat

Imatge del cartell del primer Open de Tennis d'Alpicat
Alpicat ja ho té tot preparat per al seu primer Open de Tennis | LleidaDiari.cat

Les pistes municipals del Parc del Graó d'Alpicat seran l'escenari, del 26 al 28 de març, del 1r Open de Tennis d'Alpicat, un torneig destinat a jugadors i jugadores locals de més de setze anys i que donarà la recaptació íntegra a la Fundació 5H.

Organitzat pel Club Jove Alpicat i la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alpicat, l'objectiu del torneig és recrear, en la mesura del possible, l'ambient dels tornejos professionals. Així, hi haurà aplegapilotes, jutges de cadira, grades per al públic i zona d'avituallament per als jugadors, que a més seran obsequiats amb un welcome pack amb un pot de pilotes i una tovallola i una samarreta del torneig.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El torneig és obert a tots els jugadors i jugadores locals majors de setze anys, que es repartiran entre dues categories (or i plata) segons el nivell. El guanyador i el segon classificat de cadascuna de les categories rebran com a premi un trofeu i un obsequi. Les inscripcions es poden fer de l'1 al 14 de març a un preu de 15 euros a www.alpicat.cat/opentenis.

El torneig comptarà amb grades i l'accés al recinte costarà 2 euros

Com ha quedat dit, el torneig comptarà amb grades, i l'accés al recinte costarà 2 euros per dia o 5 euros per tot el torneig, que es disputarà el divendres 26 a la tarda, el dissabte 27 durant tot el dia i el diumenge 28 al matí. Cada participant gaudirà d'un passi per a 4 familiars al torneig.
Al marge de tot el tema esportiu, cal remarcar que el torneig té també un vessant pedagògica força destacada, sense oblidar el repte d'incentivar l'esport entre els joves.

Així, Raúl Íñiguez, professor d'Educació Física de l'escola Dr. Serés, oferirà el dia 10 de març una ponència a l'Institut d'Alpicat per tal de donar a conèixer el tennis i les funcions de tots aquells que intervenen en un partit. Aquesta sessió, al marge de ser una eina formativa, servirà per captar nois i noies que vulguin participar en el torneig com a aplegapilotes, una tasca que els permetrà conèixer més de prop el tennis i en la que té es preveu que hi participin joves del CIATE (Curs d'Iniciació a Tècnic d'Esports).

Com no pot ser d'una altra manera, el 1r Open de Tennis d'Alpicat es disputarà respectant tots els protocols Covid d'higiene i seguretat, de manera que s'instal·laran punts de gel hidroalcohòlic als accessos i a les grades s'aplicaran els criteris de distància de seguretat i serà obligatori l'ús de mascaretes.


Comentaris

envia el comentari