Catalunya Diari

Alpicat viurà el seu primer espectacle de teatre després del confinament

Les entrades seran gratuïtes i es podran reservar via online o per telèfon a partir de dilluns 15, amb preferència pels titulars del carnet Amics de La Unió

Imatge d'un espectacle de circ

El Parc del Graó acollirà divendres 19 el primer espectacle amb públic que es veu a Alpicat | LleidaDiari.cat

Alpicat podrà gaudir del primer espectacle amb públic des que es va decretar l'estat d'alarma. Serà divendres vinent, 19 de juny, amb la representació de 'Cirque déjà vu', de la companyia La Baldufa, una obra que estarà envoltada d'un seguit de particularitats per tal de respectar els protocols i la normativa vigents en matèria d'higiene i seguretat. La presentació es farà a les 22.00 hores al Parc del Graó.

Cal dir, en primer lloc, que les entrades seran gratuïtes. Per aconseguir-les, tots els interessats hauran d'enviar un correu electrònic a [email protected] o trucar al telèfon de La Unió (973 73 79 98) de 9.00 a 13.00 hores a partir del dilluns 15 de juny, indicant el nom d'algun adult dels membres del nucli familiar, el nombre de persones que hi assistiran i, en cas de ser-ne titular, el número de carnet d'Amics de La Unió.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Els dos primers dies només ho podran fer les famílies amb un d'Amics de La Unió

Aquest és un detall important, atès que els dos primers dies de sol·licitud d'entrades (dilluns 15 i dimarts 16) només ho podran fer les famílies amb un d'Amics de La Unió, mentre que els dos dies següents (dimecres 17 i dijous 18), les entrades estaran disponibles per a la resta de públic fins a exhaurir les localitats. Es facilitarà l'assistència de les famílies nombroses i l'Ajuntament es reserva el dret d'estudiar les peticions especials que es puguin rebre.

Les entrades s'assignaran per ordre de sol·licitud i cada usuari les rebrà per correu electrònic en format PDF, de manera que caldrà imprimir-les i presentar-les per accedir al recinte. En cas d'haver-se d'esperar per entrar, es farà fent cua tot respectant la distància de 2 metres entre família i família. A més, l'organització establirà a la platea l'ordre dels llocs que ocuparà cada nucli familiar, que en cap cas podrà ser superior a 6 persones i sempre amb un major d'edat entre ells. Caldrà fer ús dels seients assignats, i aquests no es podran moure del lloc on se situïn sense permís de l'organització. Caldrà conservar en tot moment la distància de seguretat amb les altres persones, i serà obligatori l'ús de la mascareta. A més, mentre duri l'actuació, no es permetrà l'accés al recinte.

Caldrà esperar el torn de sortida per evitar aglomeracions

Un cop acabada la representació, caldrà esperar el torn de sortida per evitar aglomeracions. L'organització es reserva el dret d'admissió davant les persones que no respectin les normes.

  

Un matí qualsevol, aquests records s'aturen, perquè l'Anselmo està malalt i els seus records estan fugint, de manera que res no és com abans. Malgrat això, continuaran sent dos padrins, dos amics, tot i que el Fausto serà l'encarregat de fer sentir les experiències passades a l'Anselmo, amb l'objectiu de recordar les situacions que ja han estat viscudes. "Déjà Vu", ja vist! Nostàlgia i humor es barregen per fer un homenatge a la vellesa i a l'amistat.


Comentaris

envia el comentari