Catalunya Diari

L'Alt Pirineu i Aran té 136 carregadors de vehicles elèctrics repartits en 52 estacions

L'Institut Català d'Energia assessora i informa en l'àmbit energètic

Pla general de l'estació de càrrega elèctrica de Tremp (Pallars Jussà)
L'Alt Pirineu i Aran té 136 carregadors de vehicles elèctrics repartits en 52 estacions | LleidaDiari.cat

L'Alt Pirineu i Aran disposa de 136 carregadors repartits en 52 estacions de càrrega elèctrica de vehicles. L'Aran i la Cerdanya, amb 17 i 14 estacions de càrrega elèctrica i 44 i 29 carregadors, respectivament, són les comarques que en tenen més. Pel que fa a l'Alt Urgell, disposa de 7 estacions amb 31 carregadors.

El Pallars Jussà i el Pallars Sobirà tenen 12 carregadors i 5 estacions de càrrega elèctrica, i l'Alta Ribagorça disposa de 8 carregadors i 4 estacions. La tipologia dels punts, així com la seva titularitat és força heterogènia, ja que se'n poden trobar de diferents en funció del tipus de carregador, la potència o bé el fabricant o titular. L'Institut Català d'Energia assessora i informa en l'àmbit energètic.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Lleida compta amb 2 noves estacions per a la recàrrega de vehicles elèctrics

Lleida compta des del passat mes de juny amb dues noves estacions per a la recàrrega de vehicles elèctrics, ubicades a l'aparcament de la Llotja. Es tracta de punts de recàrrega lenta i doble presa, amb una potència de sortida de 3,7 kW. La càrrega serà gratuïta per a totes aquelles persones que utilitzin el pàrquing de la Llotja. Els punts de recàrrega s'han col·locat en una zona delimitada i ben senyalitzada, en un espai pintat de color verd i apte per a dos vehicles.

El primer tinent d'alcalde i regidor d'urbanisme, Toni Postius, acompanyat del tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Paco Cerdà, va inaugurar la posada en funcionament dels dos nous carregadors, que donaran servei a tots els assistents a la Llotja. Ambdós regidors van coincidir en destacar que «la mobilitat sostenible és una clara aposta del consistori lleidatà».


Comentaris

envia el comentari