Catalunya Diari

L'Alt Pirineu i l'Aran impulsen una marató de vacunació sense cita prèvia

Dirigit a persones d'entre 40 i 69 anys

El Departament de Salut impulsa aquest dijous a Tremp i divendres a la Seu d'Urgell dos jornades de vacunació massiva sense cita prèvia per a totes aquelles persones que pertanyin a l'Àrea Bàsica de Salut (ABS) on té lloc l'acció que tinguin entre 40 i 69 anys, sempre i quan, no hagin rebut cap vacuna, no tinguin la cita programada o hagin passat la Covid-19.

La primera vacunació massiva sense cita prèvia serà aquest dijous al CAP de Tremp, de 19.00 a 20.00 hores. D'altra banda, a la Seu d'Urgell serà el divendres 17 de juny, de 16.00 a 19.00 hores, al mòdul del CAP, al costat del centre cívic. De fet, la Seu d'Urgell ja va celebrar una primera marató l'11 de juny, destinada a persones de la mateixa franja d'edat i hi van participat 78 persones.

Les persones interessades en vacunar-se sense cita prèvia s'hauran de presentar al punt de vacunació corresponent i identificar-se amb la targeta sanitària o un document acreditatiu. En tots dos casos serà la vacuna monodosi Janssen

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Pla detall de la vacuna Moderna
Vacunació massiva amb Janssen a dues comarques de Lleida   | LleidaDiari.cat

Les persones de 40 a 45 anys ja poden demanar hora per vacunar-se
Les persones entre 40 i 45 anys ja poden demanar hora per rebre la vacuna de la Covid-19. Així doncs, tots els nascuts entre l'any 1977 i 1981 ja poden demanar la seva cita al web de la campanya de vacunació. Les vacunes disponibles per aquesta franja d'edat són la Pfizer i la Moderna, de les quals Catalunya compta amb més dosis, i de la Janssen, de la qual hi compta amb menys.

Actualment Catalunya ja compta amb gairebé un 45% de la població amb almenys una de les dues dosis de les vacunes ja posades i un 28% de la població ja amb ambdues.


Comentaris

envia el comentari