Catalunya Diari

L'Alt Urgell acull la primera edició del Festival Jazz-Folk del Pirineu

El projecte ha estat desenvolupat des de l'Associació Els Set Inferns amb voluntaris de diferents localitats pirinenques

Els Set Inferns és el primer Festival de Jazz-Folk del Pirineu. La iniciativa respon a la necessitat dels diferents artistes i amants de la música de trobar-se, compartir i gaudir. En aquesta primera edició del festival ens trobareu a la comarca de l'Alt Urgell, a la petita població de Bellestar.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Aquest Festival tindrà lloc el dissabte 31 de juliol de 2021, quan el municipi s'omplirà d'artistes, amants de la música, amants de la dansa, i entusiastes pel jazz i el folk.

L'Alt Urgell acull la primera edició del Festival Jazz-Folk. Imatge del 29 de juny de 2021.
L'Alt Urgell acull la primera edició del Festival Jazz-Folk | LleidaDiari.cat

Diferents activitats durant la jornada

Durant el dia es podrà gaudir de diferents concerts d'estils musicals diferents, de la petita fira de música, on músics del territori mostraran els seus instruments tradicionals. D'altra banda, també es podran tastar algunes cerveses artesanes de proximitat, així com de les interessants propostes gastronòmiques locals. Es disposarà al llarg de la jornada, servei de barra, de pàrquing i de zona d'acampada.

A més a més, també hi ha programat que s'imparteixin tallers formatius de diferents temàtiques per part de músics professionals amb una gran trajectòria professional. Tot això es farà des d'un entorn molt privilegiat, aquest petit poble dels Pirineus.

El públic tindrà diferents canals de participació, des d’una implicació directa a través dels tallers de format reduït, la interacció a través dels tallers i concerts de danses, o simplement, poder gaudir dels concerts de diferents estils musicals. 

El projecte ha estat desenvolupat des de l'Associació Els Set Inferns, formada per un equip voluntari de diferents localitats pirinenques.  L'objectiu d'aquest treball col·lectiu ha estat el de crear un espai on artistes i públic puguin compartir experiències, música, cultura i gastronomia.


Comentaris

envia el comentari