Catalunya Diari

Amics de Vilaller organitza dues jornades sobre canvi climàtic

La idea és aportar informació sobre el canvi climàtic, desmitificar i aclarir algunes confusions

El canvi climàtic ja és una realitat i cal trobar maneres d'afrontar-lo | City Climate Change

L'associació Amics de Vilaller se suma a les protestes mundials contra la crisi climàtica amb dues activitats a la capital de la Vall de Barravés i obertes a tota comarca de l'Alta Ribagorça, per donar a conèixer en què consisteix el canvi climàtic, de quina manera es pot contribuir des del territori a reduir els seus efectes, i quines accions està en marxa en l'àmbit global i local.

L'entitat ha organitzat dues activitats diferents per sumar-se a les protestes que tindran lloc a moltes ciutats del món i contribuir a conscienciar les veïnes i veïns de la comarca. Per una banda, el divendres 27 convoca una trobada de germanor amb encesa d'espelmes a la plaça de

  

Aportar informació sobre el canvi climàtic

La idea és aportar informació sobre el canvi climàtic, desmitificar i aclarir algunes confusions, i donar informació sobre les coses que es poden fer en el dia a dia en l'àmbit individual i també des d'una comarca d'alta muntanya com l'Alta Ribagorça.

Es presentaran algunes recerques científiques sobre els efectes del canvi climàtic que ja s'estan portant a terme al territori per part d'equips que treballen als espais naturals protegits que n'envolten com el Parc Nacional o solucions de problemàtiques, com la gestió de residus, que es fan en altres comunitats autònomes properes i que poden ser fonts d'inspiració a la nostra comarca.

Amics de Vilaller vol donar, amb aquestes accions contra la crisi climàtica, el tret de sortida al cicle de medi ambient que vol posar en marxa, i a través de la qual es vol organitzar d'altres activitats i conferències sobre temes mediambientals, científics i de natura.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari