Catalunya Diari

Andorra tanca tots els establiments, menys els d'alimentació, les farmàcies i les benzineres

Les estacions d'esquí del Principat donen la temporada per acabada i dilluns ja no obrirà cap centre educatiu del país

Les mesures a Andorra s'apliquen a partir de dissabte | andorra

El govern d'Andorra ha ordenat tancar tots els establiments d'oci i lleure del país, gimnasos, bars i restaurants i comerços. L'única excepció seran els del sector de l'alimentació, les farmàcies i les benzineres.

La mesura s'aplicarà a partir d'aquest dissabte i durant un període prorrogable de fins a quinze dies amb l'objectiu d'evitar la propagació del coronavirus i la saturació dels serveis sanitaris. Mentrestant, les estacions d'esquí del Principat també aturaran la seva activitat a partir de dissabte, donant la temporada per acabada. També han quedat suspesos els actes commemoratius de la Constitució andorrana. A més, a partir de dilluns, els centres educatius ja no obriran i el transport públic funcionarà al 30% de la seva capacitat.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!


Comentaris
Narcis
Voleu dir que fan, un tinent general, un general, un coronel, etc. etc. etc. en la reunió del Corona Virus. No ves valgut mes un especialista en pandemies, una autoritat, cientifica. Els militars ja els manará el o la ministra del ejercit, o el ministre del interior, que son els superiors inmediats. Pot ser que nons abaixem tant els pantalons. Cadascú la seva feina, la dictadura s'acabat.

envia el comentari