Catalunya Diari

Endolcir el Pallars amb pastissos, un altre model de negoci que s'arrela al Pirineu

L'Anna Mica ha obert un obrador a Tremp després de rebre l'assessorament del CEI del Jussà

Imatge de pastissos
Anna Mica elabora pastissos a Tremp | Instagram

Les persones que endolceixen la vida els altres, sigui com sigui, haurien de tenir un premi. L'Anna Mica, de moment, s'ha presentat al Premi Jove Emprenedor de la Diputació de Lleida i, precisament aquest dissabte, sabrà si la vida li clica un ull d'una forma bonica. L'Anna té un obrador de pastisseria a Tremp, Pallars Jussà, i des d'allà elabora pastissos amb arrel i tradició brasilera per encàrrec.

Ella va arribar del Brasil el 2005 i, des de llavors, que sent el Pirineu com casa seva. Va començar a fer els pastissos per amics des de la seva cuina, però, tal com ha explicat a LleidaDiari.cat, «un dia se'm va començar a fer petita i vaig veure que el moment d'emprendre». Just fa un any que va deixar la seva feina i va obrir l'obrador a Tremp des d'on elabora els pastissos personalitzats i endolceix la vida i el paladar de molts dels seus veïns de poble.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Al principi, assegura, la majoria dels seus clients eren sud-americans, però a mesura que el negoci va creixent, cada vegada són més els veïns de la capital del Jussà els qui aposten per la seva feina i li encomanen els dolços per a celebrar la vida.

Una demanda creixent

En l'actualitat hi ha un nombrós col·lectiu de persones vingudes de llatinoamericà que aprecien i demanden aquest tipus de productes típics del seu país o molt semblants als que es consumeixen a llatinoamericà. A més, cada dia més els consumidors europeus en general i catalans en particular aprecien disposar d'una oferta diferent i variada de la tradicional. «Un obrador que ofereixi aquest producte, no existeix a la zona i creiem que pot provocar una demanda avui encara latent», afegeix Anna. 

Ella assegura que «em veig creixent en l'àmbit personal i laboral, aportant molt més al Pallars» i, sobretot, després d'haver rebut l'assessorament i ajuda per emprendre el seu negoci des del CEI del Pallars Jussà. Gràcies a ells, assegura, ha aconseguit més visibilitat i una guia ferma per a continuar amb unes idees clares i ben organitzades. Molta sort i moltes dolces notícies en el teu camí professional, Anna.


 


Comentaris

envia el comentari