Catalunya Diari

Antonio Pardos esdevé el nou alcalde de Gimenells en prosperar la moció de censura contra Dante Pérez

L'Ajuntament del municipi ha acollit un ple tens amb retrets per una i altra part

Antonio Pardos, regidor de la Candidatura de Progrés (CP) -vinculada al PSC-, s'ha convertit aquest dimarts en el nou alcalde de Gimenells i el Pla de la Font (Segrià) després que hagi prosperat la moció de censura contra el fins ara alcalde Dante Pérez, amb els vots dels quatre regidors del PDeCAT i del regidor no adscrit, ja que els dels tres edils de la CP -que també hi han votat a favor- no eren computables a l'hora de cessar un alcalde que havia format part del seu mateix equip de govern, segons preveu la llei antitransfuguisme.

La CP i el PDeCAT van posar en marxa la moció de censura per fer fora de l'alcaldia Pérez després que aquest decidís abandonar la militància del PSC per anar de número dos a la candidatura del PP per Lleida en les eleccions del 21-D.

La moció ha pogut finalment tirar endavant després que fa dues setmanes prengués possessió Josep Farré com a regidor no adscrit, en substitució del regidor socialista Vicente Sáez que va renunciar a l'acta després del pas de Dante Pérez al PP. El saló de plens de l'Ajuntament de Gimenells ha quedat petit per seguir una sessió tensa en la qual s'ha debatut la moció de censura.

El nou alcalde, Antonio Pardos, acompanyat de la resta de regidors i regidores socialistes i càrrecs orgànics del PSC de Lleida, Pirineu i Aran
El nou alcalde, Antonio Pardos, acompanyat de la resta de regidors i regidores socialistes i càrrecs orgànics del PSC de Lleida, Pirineu i Aran | LleidaDiari.cat


Comentaris

envia el comentari