Catalunya Diari

Anuncien una modificació per ampliar la futura escola d'Almenar

Es tracta d'una petició de l'Ajuntament i la comunitat educativa perquè el centre tingui més aules sense ampliar la seva capacitat, que és d'una línia i mitja

Imatge general de les obres de la nova escola d'Almenar
Imatge general de les obres de la nova escola d'Almenar | LleidaDiari.cat

El conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, ha anunciat aquest divendres en una visita als terrenys de la futura escola d'Almenar una modificació del projecte per ampliar-la. «No es tracta d'ampliar la línia i mitja del projecte, sinó de sumar més aules», ha dit Bargalló després de reunir-se amb l'alcaldessa del municipi, Maria Teresa Malla. El conseller ha insistit que una de les condicions de l'ampliació és «que no s'aturin les obres», per tal de no endarrerir més el projecte.

Bargalló ha recordat que fins ara «no es podien fer modificacions» per la implantació de l'article 155. La nova escola d'Almenar és una llarga reivindicació del municipi tenint en compte que s'ha quedat petita i l'edifici actual és de l'any 1935. El curs que ha d'inaugurar el nou edifici és el 2019-2020.

Imatge de l'alumnat de l'escola d'Almenar i el conseller Josep Bargalló enterrant un tub amb dibuixos
Imatge de l'alumnat de l'escola d'Almenar i el conseller Josep Bargalló enterrant un tub amb dibuixos | LleidaDiari.cat

 

Altres notícies recents sobre Almenar

El vehicle elèctric adquirit per l'Ajuntament d'Almenar per a la brigada municipal va començar al setembre a efectuar tasques de neteja i manteniment del poble. Es tracta d'un petit camió de càrrega elèctrica, silenciós i molt maniobrable, característiques que el fan idoni per circular per tot tipus de carrers, grans i petits. La compra d'aquest vehicle forma part de les mesures endegades pel consistori per millorar la sostenibilitat i preservar el medi ambient en el municipi, amb l'objectiu de reduir en més del 40% les emissions de CO2 fins a l'any 2030.

El vehicle elèctric en qüestió és un Goupil G3 apte per portar a terme tot tipus de serveis municipals relacionats amb la neteja viària, recollida de residus, jardineria, transport de materials, eines, màquines, mobiliari urbà, etc. Precisament, una altra de les mesures previstes per l'Ajuntament és la instal·lació d'un punt de recàrrega elèctric municipal per a vehicles elèctrics gratuït per als abonats de la comercialitzadora d'electricitat municipal. Cal recordar, que Almenar es va proposar ser un dels municipis més sostenibles del Segrià i, sens dubte, va pel bon camí.


Comentaris

envia el comentari