Catalunya Diari

Aprofita l'oferta formativa que endega l'Ajuntament de la Seu d'Urgell

l Punt Òmnia de la Seu d'Urgell arrenca aquest primer trimestre de l'any 2021 amb l'oferta de 6 tallers gratuïts de competències digitals

Cartell de les activitats oferides per l'Ajuntament de la Seu d'Urgell
El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell inicia el primer semestre de 2021 amb 4 tallers online i 2 presencials a l'exterior | LleidaDiari.cat

El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell arrenca aquest primer trimestre de l'any 2021 amb l'oferta de sis tallers gratuïts de competències digitals: quatre que tindran lloc de manera online i, com a novetat d'aquest any, dos tallers més que es realitzaran de manera presencial a l'exterior.

A cadascun dels sis tallers hi poden participar un màxim de cinc persones. Les inscripcions només es poder fer en línia els pròxims dies 26 i 27 de gener des del web: https://www.laseu.cat/tramits-i-serveis/inscripcions

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Els tallers ofertats pel Punt Òmnia per aquest hivern que es faran online

· Fulls de càlcul: els dilluns de 16 a 17.30 hores.

· Correspondència digital (Gmail, Yahoo, Outlook...): els dimarts de 15 a 16 hores.

· Twitter: els dimarts de 16 a 17 hores.

· Núvol: els dijous de 15.30 a 17 hores.

Els tallers programats pel Punt Òmnia que es realitzaran presencialment a l'exterior són:

· Fotografia digital (cal portar mòbil, càmera o tauleta): els dilluns d'11 a 12.30 hores.

· De ruta per la Seu d'Urgell: per conèixer La Seu Medieval a través del mòbil (cal portar el telèfon mòbil personal): els divendres d'11 a 12.30 hores.

Tots aquests tallers començaran a partir de l'1 de febrer.

Balanç any 2020

El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell va rebre un total de 2.586 usos durant l'any 2020. El balanç anual de l'espai tecnològic també indica que 248 persones van prendre part en les activitats que organitza el centre per apropar les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) als veïns i veïnes de la Seu i l'Alt Urgell. En total, aquest Punt Òmnia va realitzar 21 activitats i tallers diferents on hi han pres part 7 entitats i col·lectius.

Cal remarcar que des del mes de març de 2020, inici de la pandèmia de la Covid-19, els tallers van passar a realitzar-se de manera telemàtica. La dinamitzadora del Punt Òmnia de la Seu, Ester Collado, afirma que «malgrat les dificultats, la valoració que en fem és molt positiva, ja que molts dels i les participants mai havien fet cap taller de manera online i, a poc a poc, han anat familiaritzant-se a la nova realitat d'aprenentatge».

Precisament, el Punt Òmnia de la Seu d'Urgell ha estat -des que es va iniciar l'emergència sanitària- un punt de reforç i de resposta a demandes que la ciutadania ha anat tenint, sobretot dins l'àmbit laboral, així com un punt de suport per a poder sol·licitar i tramitar ajuts i gestions personals tot donant cites prèvies.


Comentaris

envia el comentari