Catalunya Diari

L'Aran ampliarà amb un tercer tren turístic el servei a l'Artiga de Lin

A causa de l'alta demanda d'aquest servei i per a evitar aglomeracions, s'habilitarà el tercer tren turístic durant els dies 1 i 31 del mes d'agost

Imatge del tren turístic de la Val d'Aran
El govern del Conselh Generau ampliarà amb un tercer tren turístic el servei a l'Artiga de Lin | LleidaDiari.cat

Ja està en funcionament el servei del tren turístic de l'Artiga de Lin, un servei que enguany s'ampliarà durant el mes d'agost amb un tercer vehicle per a evitar aglomeracions a la zona i escurçar els temps d'espera dels usuaris i usuàries.

La regulació de l'accés motoritzat a la rivera del Joèu prohibeix als vehicles no autoritzats l'accés als tres últims quilòmetres de l'Artiga de Lin, per això el servei del tren turístic permet que visitants de totes les edats i condicions puguin gaudir d'aquest paratge d'una forma més sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

S'oferiran també visites guiades al Centre d'Interpretació de l'Artiga

El tren turístic funcionarà enguany fins al 13 de setembre en horari de 10.00 a 17.00 hores. A més, s'oferiran també visites guiades al Centre d'Interpretació de l'Artiga de Lin de 16.00 a 17.00 hores. A causa de la crisi de la Covid-19, per a poder accedir al tren turístic és obligatori l'ús de mascareta. Des del govern aranès, s'han implementat totes les mesures de prevenció per a oferir als usuaris i usuàries un servei segur i de qualitat.


Comentaris

envia el comentari