Catalunya Diari

Arriba la BBB Ski and Snowboard Race Experience a Baqueira Beret

Pensat perquè tot tipus d'esquiadors i snowboarders descobreixin els millors racons de l'estació

Durant el cap de setmana del World Snow Day (Dia Mundial de la Neu), els dies 18 i 19 de gener, se celebrarà la 6a edició del BBB Ski and Snowboard Race Experience a Baqueira. És un esdeveniment popular ideal per gaudir amb amics o en família i pensat perquè tota mena d'esquiadors i snowboarders descobreixin els millors racons de l'estació, que compta actualment amb 160 km de pistes obertes.

El Dia Mundial de la Neu arriba en un bon moment per Baqueira en què la previsió per al proper cap de setmana és d'obertura de 160 km esquiables, si la meteorologia ho permet, i uns gruixos de fins a 130 cm en els punts més alts. Això vol dir que estarà en funcionament la pràctica totalitat de l'estació que disposa de 111 pistes i 36 remuntadors.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Competició variada i open

El dissabte 18 serà el dia de l'acció. Entre les 10.00 i les 15.00 hores els inscrits podran disputar les 3 proves de l'esdeveniment: el fàcil boardercross, a la pista Marmotes de Beret; l'eslàlom gegant (GS), al Stadium de Baqueira i el freeride, a la zona inferior de la Pala Gran a Bonaigua, a Peülla.

Si bé és cert que la participació és individual, és divertit ajuntar-se amb altres participants en els trams d'enllaç o fer-la en família. La prova de freeride serà puntuada d'acord el criteri de cada un dels jutges i les baixades de boardercross i GS es puntuaran segons el temps realitzat. Però, no tot es limita a saber esquiar o fer snowboarder per guanyar. Els participants podran sumar punts extres si es fan selfies a les balises situades en diferents punts de l'estació: zona superior Costarjàs, Cap de Baciver, Cafeteria 2200 i superior Tuc de la Llança. Cada imatge sumarà 25 punts validant amb la polsera. Els guanyadors de cada categoria (homes i dones) rebran un trofeu.

Es durà a terme el sorteig de regals de diverses marques

Per arrodonir l'intens dia, a partir de les 15.00 hores del dissabte es durà a terme el sorteig de regals de diverses marques al village situat a Baqueira 1500 i a les 18.15 hores es realitzarà una baixada de torxes (prèvia inscripció). El preu de la inscripció és de 12,00 €, tarifa que inclou un regal exclusiu de la prova. A més, podran adquirir el forfet de dia a un preu especial de 41,00 €. Places limitades a 500 participants.

Les inscripcions es poden fer:

  

  

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari