Catalunya Diari

Arriba la campanya ‘Alpicat és Qualitat, Comerç Actiu’ per reactivar l’economia local

Sortejos, l’ampliació de la superfície de terrasses de bars i restaurants sense cost afegit, i la creació de diferents línies d’ajuts, entre les altres mesures

Imatge de la presentació de la nova campanya comercial d'Alpicat
L’Ajuntament impulsa la Campanya ‘Alpicat és Qualitat, Comerç Actiu’ per reactivar l’economia local | LleidaDiari.cat

Sota el lema 'Alpicat és Qualitat, Comerç Actiu', la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Alpicat impulsarà diferents accions i campanyes amb l'objectiu de reforçar i reactivar l'activitat comercial i empresarial del municipi.

Tant l'alcalde, Joan Gilart, com la regidora Teresa Bosch han coincidit en el fet que el sector comercial i empresarial del municipi és «un dels que més ha patit» els efectes directes de la crisi sanitària generada per la Covid-19 i de l'aturada de l'activitat propiciada per la implantació de l'estat d'alarma i el confinament. Bosch ha afegit que comerços i empreses són «una part vital per al dia a dia del nostre poble», i durant aquests mesos «han fet i estan fent un gran esforç, de manera que ara nosaltres hem de ser al seu costat més que mai».

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

S'aniran executant diferents accions i promocions

És per això que, durant els pròxims mesos i al llarg de tota la legislatura, s'aniran executant diferents accions i promocions, la primera de les quals serà una campanya de vídeo per tal de donar a conèixer i promocionar els establiments que formen part del Comerç Adherit d'Alpicat. Aquesta campanya es durà a terme sota el lema 'El comerç d'Alpicat té molt a dir', i inclourà un espot general i diferents vídeos protagonitzats pels titulars dels establiments. L'espot i els vídeos s'allotjaran a la web i es publicaran a les xarxes socials de l'Ajuntament.

Aquesta acció se sumarà, per exemple, a la duta a terme ja ampliant la superfície de terrasses de bars i restaurants sense cost afegit A més, a mitjà termini estan previstes d'altres accions, com ara donar continuïtat als diferents sortejos de vals de compra bescanviables al comerç local; crear una línia d'ajuts al lloguer en l'obertura de noves activitats; o una altra línia d'ajuts destinada a la contractació de personal empadronat a Alpicat. També s'intentarà sumar més establiments a la plataforma Comerç Adherit d'Alpicat per tal de seguir impulsant accions i generant contacte.


Comentaris

envia el comentari